Lucas Ordoñez is de winnaar van de eerste GT Academy en kent een redelijk succesvolle carrière als coureur, welke hij ooit begon op de PlayStation door Gran Turismo te spelen. Hij is dan ook regelmatig betrokken bij nieuwe edities van de GT Academy en recent was hij in Polen bij één van de testen van de overgebleven deelnemers bij de 2012 editie. Hier heeft hij gehint naar de ontwikkeling van Gran Turismo 6, als we de Poolse site PS3Site moeten geloven.

Ordóñez heeft laten vallen dat Gran Turismo 6 momenteel in ‘full production’ is en verder zou de tracklist voor deze game echt fantastisch zijn. Dit geeft nog maar eens aan dat Polyphony Digital al bezig is met een vervolg van Gran Turismo 5, maar de uitspraken van Ordóñez suggereren dat de ontwikkeling al verder is dan pre-productie. Daarnaast heeft hoge baas van Polyphony Digital, Kazuo Hirai, ook al meerdere malen aangegeven bezig te zijn met een vervolg.

De grote vraag is dan ook of het gaat om een deel voor de PlayStation 3, PlayStation Vita of misschien wel de PlayStation 4. Misschien op korte termijn meer bij de GamesCom, hoewel de Tokyo Game Show iets realistischer lijkt.