http://playsense.nl/images/file/img_5011504b56abe.jpg

De Gamescom staat weer voor de deur en dat betekent zoals vanouds dat we een hoop nieuws kunnen verwachten. Sony liet zoals eerder vermeld al nieuwe games zien en ook Black Ops: Declassified is aanwezig voor de PS Vita. Daarnaast worden er ook een flink aantal persconferenties gehouden, namelijk vier stuks. Capcom trapt af met haar persconferentie en dat doen ze al vroeg in de ochtend, namelijk om 11:00.

Op dezelfde dag als Capcom neemt EA ook nog plaats op het podium en hopelijk krijgen we hier nog meer Medal of Honor: Warfighter te zien en natuurlijk nieuwe beelden van Need for Speed: Most Wanted. Daarna komt Sony en hopelijk focussen zij zich tijdens de persconferentie vooral op de PS Vita, iets wat er bij de E3 nogal aan ontbrak.

Ubisoft volgt een dag erna en alhoewel Watch Dogs niet op de Gamescom is hebben we toch een stiekeme hoop dat ze ons nog wat laten zien van de game. Mocht dit niet gebeuren dan hebben we natuurlijk altijd Far Cry 3 nog, een andere ijzersterke titel van Ubisoft.

Alle persconferenties vind je hieronder, datum en tijd en alle persconferenties hebben geen livestream in de planning behalve Capcom.

14 augustus 2012

  • Capcom 11:00 uur (Geen Livestream)
  • Electronic Arts 16:00 uur (Livestream gepland)
  • Sony 19:00 uur (Livestream gepland)

15 augustus 2012

  • Ubisoft 15:00 uur (Livestream gepland)