Ninja Gaiden Sigma 2 DLC en Demo aangekondigd

De hack ’n slash fanaten zullen in oktober een droom game krijgen op de PS3, namelijk de vernieuwde versie van Ninja Gaiden 2. Ontwikkelaar Tecmo heeft via hun Facebook pagina laten weten dat volgende maand een demo van de game in de PS Store zal komen. Wat er in de demo zal zitten is nog niet bekend. Hoogst waarschijnlijk zal je meerdere personages kunnen uitproberen in de demo en er zal natuurlijk het nodige bloed vloeien.

Naast deze demo aankondiging is er ook bevestigd dat er DLC voor Ninja Gaiden Sigma 2 zal komen. Hierbij moet je denken aan nieuwe outfits voor de personages, maar wellicht ook nieuwe challenge maps. Wederom is geduld een schone zaak. Ninja Gaiden Sigma 2 zal vanaf 2 oktober verkrijgbaar zijn.

4 reacties

 1.    3828 XP
  jimke1's avatar

  ik weet echt niet dat die zo goed gaat zijn want die mensen overdrijven altijd met de moeilijkheidgraad van dat spel

 2.    482 XP
  Flow's avatar

  @jimke1: Geloof me ik heb de game gespeeld en als je hem op de hoogste graad speelt is hij echt onmogelijk uit te spelen (of ik ben gewoon echt slecht xD)

 3.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Heb ooit het 1e deel op de xbox gespeeld, en had toen al moeite met de eerste baas met die nunchaku, maar de remake op de ps3 was wel rederlijk te doen.

 4.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Deel 1 is vet 😛