Volgende week een nieuwe game van de maand voor PS Plus en meer

Op de persconferentie voorafgaand aan de E3 liet Sony weten dat men PlayStation Plus interessanter zou maken door een betere aanvoer qua content. Zo kon je afgelopen maand als Plus abonnee het fantastische Deus Ex: Human Revolution binnenhalen. Recent kwamen daar nog twee mooie toevoegingen bij in de vorm van Saints Row 2 en Lara Croft and The Guardian of Light. Nu heeft Ross McGrath van Sony Europa bekend gemaakt dat er deze maand nog een gratis game bij komt.

“Oh hey, you know how we’re giving you a new Game of the Month next Wednesday? Yeah… there’s an extra game. To clarify, that means you get four games this month instead of three. Wait did I say four? I meant five.”

Echter is het volgende week woensdag al augustus en krijgen we dus niet nog een vierde game deze maand, maar een nieuwe game voor die nieuwe maand, welke Deus EX: Human Revolution zal vervangen. Wat de extra game zal zijn is nog een raadsel, maar als we de geruchten zo volgen op Twitter gaat het om Rock of Ages. En nee, dat is niet de filmgame van de eerder verschenen film met Tom Cruise, maar een game waarin je tactisch met een bal moet rollen. Hoe dan ook, er komen op korte termijn twee verrassingen aan voor PlayStation Plus.

 1.    352 XP
  Mr Sonic's avatar

  Ik mis die mini´s die je met plus altijd gratis kreeg.

 2.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  Er zijn ook geruchten over Twisted Metal, Child of Eden of Gotham City Imposters. Ross heeft een aantal tips gegeven. plaatjes van een evil clown, een appel, en een vrouw die naar twee huizen kijkt.

  Oh, en aangezien Ross het over de Game of the Month van Augustus heeft, bedoelt hij natuurlijk dat volgende maand 5 nieuwe games heeft. (twee aan het begin, twee in het midden, en een aan het eind van de maand).

  Grote vraag is: waar haal ik de tijd vandaan om dat allemaal te spelen??

 3. Anoniem -   
  83.86.207..xxx's avatar

  ik zeg twisted metal!

 4.    949 XP
  Timutz's avatar

  Eindelijk! Rock of ages naar europa 🙂 en nog gratis ook!

 5.    248 XP
  Tony's avatar

  @Mithrandir:
  De tijd is bij mij ook steeds meer het probleem aan het worden met al die goede games 😛 en kiezen is lastig 🙁

 6.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @ Mithrandir & Tony:

  keuzes, keuzes, keuzes… 😉
  Inderdaad, PS+ maakt het niet makkelijker…