PlayStation All-Stars Battle Royale is momenteel volop in ontwikkeling en bij deze game is het multiplayer segment van groot belang. Reden genoeg om deze goed te testen en momenteel is er een ‘Developer Beta’ aan de gang. Ondanks dat het voor ontwikkelaars is bedoeld stuurt Sony klaarblijkelijk ook naar gewone PlayStation 3 gebruikers uitnodigingen uit. Dit weten we doordat één van de lezers van IGN hun op de hoogte hiervan bracht, aangezien hij of zij was uitgenodigd om deel te nemen aan de bèta.

De bèta is bedoeld om de server te stresstesten aangaande de load mogelijkheden en daarnaast zullen in-game features getest worden via deze bèta. Wat de bèta precies qua content bevat is helaas niet duidelijk. De bèta zal verder vandaag van start gaan en lopen tot morgenmiddag. Volgende week vrijdag zal een tweede ronde van start gaan, dat tot volgende week zaterdag zal duren.

Helaas is er verder geen duidelijkheid met betrekking tot hoe je aan deze bèta kunt deelnemen. We raden je dus aan om gewoon even je inbox in de gaten te houden, want misschien krijg jij ook een uitnodiging.