Bloedlust en actie in Deck13’s Blood Knights


Deze zomer is het qua fysieke releases vrij rustig, maar we mogen binnenkort nog wel heel wat digitaal pracht en praal verwachten. Hieronder valt ook de actie-RPG Blood Knights, een PSN titel van ontwikkelaar Deck13. Na de zéér magere ontvangst van Venetica, zetten zij toch door en komen nu wederom met wat middeleeuws ‘genot’ op de proppen voor eind deze zomer.

In deze game volg je vampierenjager Jeremy, welke het noodlot treft door een vampier gebeten te worden. Dit roept een bloedband op met de sexy vampier Alysa, welke nu moet gaan samenwerken met Jeremy om deze te verbreken. Ze hebben net zo weinig zin in elkaars gezelschap als katten en honden. In de game is het mogelijk om zowel als Alysa en Jeremy te spelen. Het mooiste van alles is dat je mag kiezen of je dit alleen doet of samen met een vriend(in) in de coöp modus! Benieuwd of dit wat voor je is, bekijk dan de trailer hieronder!

Boxshot Blood Knights

Blood Knights

Releasedatum:
31-02-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
dtp Entertainment
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    959 XP
  Timutz's avatar

  Nice 🙂

 2.    210 XP
  R-frodo's avatar

  I smell “Bloodrain” :o…
  Cant wait!

 3.    210 XP
  R-frodo's avatar

  Sorry “Bloodrayne”

 4. crew Redacteur -    2297 XP
  Sensu's avatar

  @R-frodo: Nja, ik smell Venetica en sorry… maar de overige games van hun hand waren ook om te huilen. Leuk idee verder, maar ik wacht dit nog even af…

 5.    5939 XP
  7th-son's avatar

  @Sensu: heb je gelijk in, al moet ik wel toegeven dat het er best leuk uit ziet!