Video-item: Roel en Lennard blikken terug op het eerste halfjaar van 2012

Het eerste halfjaar van 2012 zit er op, reden genoeg om eens even kort terug te blikken op het belangrijkste nieuws. Roel en Lennard nemen dan ook even kort het eerste half jaar met je door en laten daarbij ook de games voorbij komen die ze zowel erg goed als erg slecht vonden. Ongetwijfeld heb jij ook nog een mening over hoe jij het eerste halfjaar hebt beleeft, zet dat vooral hieronder neer.

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken. Gefilmd en bewerkt door Henrian Verhage.

 1.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  Prototype 2? ๐Ÿ˜›

 2. Anoniem -   
  86.86.66.xxx's avatar

  Super dat jullie iets met de tips gedaan hebben, veel spontaner wat ook komt omdat jullie elkaar aanvullen in het item. Ook de beelden van de games zorgen ervoor dat ik langer geboeit blijf kijken. Microfoons zijn een inverstering snap wel dat de audio niet van vandaag op morgen verbeterd is.

  Keep up the good work.

  OT:
  Vond zelf prototype 2 super vet om te spelen en natuurlijk Max Payne 3!

 3.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  Zo zie je maar weer kritiek uiten werkt!
  Geweldige item jullie vullen elkaar goed aan en de tussen filmpjes doen echt goed wat een vooruitgang mijn respect!

 4.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  Yes, nieuw filmpje… Super!!!

  Dus toch… Syndicate is wel een goede game. Dan ga ik hem toch nog halen. Ik had de demo wel gespeeld, maar ja dat was een online multiplayer en die speel ik toch niet. Het gaat mij om de singleplayer. De verhalen over de game waren niet geweldig en dus had ik hem laten liggen.
  Geen woord over Dragons Dogma, die had ik dan weer wel ergens in het filmpje verwacht, of ik heb met een half oor geluisterd.

  De locatie vind ik wel beter gekozen, dit oogt rustiger. En de game beelden tussen door zijn ook super. Wanneer een game niet bekend voor je is, kun je toch een beeld vormen. ๐Ÿ˜‰

  Super!!! Op naar het volgende filmpje… ๐Ÿ˜€

 5.    25 XP
  lunalicrichard's avatar

  wel een hele magere terugblik hoor . Weinig echte meningen en weinig informatie. Voor verbetering vatbaar ! bespreek ook meer games in een terugblik. Dit is een games site en dus willen we weten wat jullie mening is over de grote games of over de opmerkelijkste games van het afgelopen half jaar.
  Waar ik wel bang voor ben is dat de Gamescom nu al onbelangrijk is geworden . Voor het publiek en zeker de industrie . Dat Microsoft en Nintendo er niet zullen zijn zegt al genoeg eigenlijk en kan wel eens de doodsteek betekenen voor dit evenement.

 6. crew Redacteur -    1908 XP
  Faunus's avatar

  @lunalicrichard: We willen ook niet een te lange terugblik op het eerste halfjaar doen, want dan krijg je een video van 15 tot 20 minuten. Aan het eind gaan we er dieper op in. Nu waren het de echte hoogtepunten qua games en nieuws. Eind van het jaar veel meer te bespreken, maar bedankt voor de feedback. ๐Ÿ˜€