Zondag Budgetdag – Games – 29 juli

Tomb Raider Trilogy

In Tomb Raider Trilogy zijn de volledig in High Definition geremasterde games Tomb Raider: Legend en Tomb Raider: Anniversary gebundeld met de al eerder voor PlayStation 3 verschenen game Tomb Raider: Underworld. De collectie bevat daarnaast een aantal exclusieve extra’s, zoals een Tomb Raider Trilogy PlayStation 3 thema pack, een Lara Croft en Viking Thrall avatar voor PlayStation Home en een verzameling “making of” trailers in HD! In Tomb Raider: Legend gaat Lara terug naar haar roots in de tombes. Het avontuur dat haar deze keer te wachten staat laat haar nieuwe dingen over haar bijzondere verleden ontdekken. Zo raakt ze verzeild in een strijd om Engeland’s beroemdste voorwerp: het zwaard van Excalibur!

Tomb Raider: Anniversary is een remake van de klassieker Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar hier en daar zijn puzzels flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Lara is ingehuurd door een machtig syndicaat om een mythisch object genaamd de Scion te vinden. Lara ontdekt dat zij gebruikt wordt voor een groter plan en besluit het lot in eigen hand te nemen! In Tomb Raider: Underworld doet Lara Croft onderzoek naar de Maya kalender. Op deze kalender zijn vijf dagen in het jaar betiteld als een periode van Wayeb. Op deze dagen zijn de poorten naar de onderwereld opengesteld. Lara Croft zal weer uit gaan zoeken in hoeverre deze legende berust is op de waarheid. Natuurlijk zal ze hierbij in de nodige problemen raken!

Prijs: €14,55
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Homefront

Homefront is een spannende first-person-shooter met een verhaal geschreven door John Milius, de schrijver van onder andere Apocalypse Now en Red Dawn. Je bent een lid van de American Civilian Resistance en strijdt tegen de Noord Koreanen in een bezet Amerika. Dit alles in het jaar 2037, tien jaar na de economische val van 2027. Kun jij de vijand op je eigen grondgebied verslaan?

Homefront combineert het gevoel van een onderdrukkende invasie met een emotioneel verhaal waarin nationalisme en eenheid naar boven komen drijven bij het Amerikaans verzet. Een land dat ooit oppermachtig was, moet nu vechten om te blijven bestaan.

Homefront draait niet alleen om een spannend avontuur boordevol actie, maar bevat ook multiplayer mogelijkheden om het online uit te vechten tegen andere gamers. Hierbij spelen voertuigen een belangrijke rol en geeft een uitgebreid promotiesysteem diepgang aan de hectische actie!

Prijs: €12,50
Verzendkosten: €1,95
Link: Yorcom Computers
iDEAL: Ja

SSX

Na een lange afwezigheid is de populaire snowboardreeks terug met een gloednieuw deel! SSX laat je snowboarden op de gevaarlijkste plekken ter wereld waar jij de meest spectaculaire stunts aan elkaar moet rijgen om de beste snowboarder ooit te worden. Het spel zit vol met bekende virtuele en echte snowboardhelden!

Strijd zowel tegen andere boarders als tegen de bergen. Spelers volgen het verhaal van een team dat probeert om als eerste de meest gevaarlijke bergen ter wereld te overwinnen. Het team gaat de hele wereld over en komt in aanraking met de meest barre situaties die Moeder Natuur in petto heeft.

Van de bergtoppen van de Himalaya, tot de ijzige vlaktes van Antarctica. En het zijn niet alleen de bergen die spelers te vrezen hebben. In SSX is het je eerste doel om te overleven. En natuurlijk is het geheel in de stijl van SSX om dat zo stijlvol mogelijk te doen!

Prijs: €26,99
Verzendkosten: €2,50
Link: 4Gaming
iDEAL: Ja

 1.    139 XP
  Xx_DontTakeItPersonal_xX's avatar

  Is SSX het kopen waard?

 2.    12 XP
  Gabriel's avatar

  @Xx_DontTakeItPersonal_xX: Hell yeah!!!
  speelt heerlijk weg werkt verslavend net als alle andere ssx delen

 3. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @Xx_DontTakeItPersonal_xX: Het is echt een hele leuke game, alleen zonder een beetje aanleg en talent wordt je in de multiplayer COMPLEET afgemaakt xD

  OT: Ofwel games die ik niet interessant vind, ofwel al heb. 🙁 Niets voor mij dus deze keer.

 4.    3140 XP
  moes's avatar

  die Tomb Raider Trilogy voor die prijs? zou ik zeker halen als je die niet gespeeld hebt.

 5.    3140 XP
  moes's avatar

  @Sensu:

  volgens mij zit jij op fallout 4 te wachten of niet? 😛
  ik hoop dat ze die snel gaan aankondigen.

 6. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @moes: Zeker Fallout 4 ja! More than ANYTHING! Hoewel Last Guardian ook wel erg close staat, gezien die al officiëel bevestigd is. Desalniettemin is de kans groter dat Fallout 4 aangekondigd wordt en zijn release ziet vóór The Last Guardian -_-

  Maar toch – schiet op Bethesda!

 7.    3140 XP
  moes's avatar

  @Sensu:

  jesus christ, the last guardian….hoe kan ik die nou vergeten. we horen er zo weinig over die game de laatste tijd. tis net een spook. hij verschijnt voor heel effetjes en dan BAM !!! weg is het… ik weet echt niet wat ik van die titel moet verwachten, maar ik weet wel dat ik een traantje moest wegpinken toen ik die eerste trailer zag. ik heb hele hoge verwachtingen van die game. team ico? shadow of the colossus? that wasn’t bad either. maar dat fallout 4 eerder komt dan last guardian, de kans is zeer groot dat je daar gelijk in hebt ja. 🙂

 8. crew Redacteur -    2154 XP
  aarjen116's avatar

  Homefront is niet duur. Wordt de multiplayer nog gespeeld?

 9.    5408 XP
  7th-son's avatar

  Ik vond SSX juist een grote teleurstelling
  de multiplayer vind ik niet aanvoelen als een multiplayer.
  Je start niet gelijk met anderen, die zie je gewoon her en der op het parcour.
  ik vind het een groot gemis, en dus voor mij ook een miskoop
  al is de gameplay wel vanouds, en zijn de parcours leuk (afgezien van de deadly descents die ik wat minder vind)

 10.    240 XP
  Metalrobin's avatar

  Mass Effect 3 had ook wel in het rijtje gemogen en La Noire. Erg goedkoop op 4gaming

 11.    25 XP
  lunalicrichard's avatar

  Cool , misschien toch die Tomb raider trilogie eens halen en SSX wil ik ook nog hebben ….
  Maar er zijn al zoveel games die ik nog moet halen …..
  was ik maar rijk …..

 12.    414 XP
  Milkyray's avatar

  @aarjen116: nee, de servers zijn bijna altijd leeg. Bovendien is de multiplayer bugged as hell. Ik hoefde maar anderhalf uur te spelen en nadat ik de game daarna opstartte was mijn profiel al rank 75. Heel vreemd, en dus eigenlijk niet de moeite. Single player is wel heel leuk, maar de game heeft al goedkoper in de PSN-store gestaan… Afrader dus.

 13. crew Redacteur -    2154 XP
  aarjen116's avatar

  @Milkyray:
  OK, hartstikke bedankt voor je reactie!

 14. crew Redacteur -    2219 XP
  Sensu's avatar

  @Milkyray: Dit is een erg vreemd fenomeen ja. Het lijkt alsof je constant gehacked wordt ofzo, ik had dus pasgeleden bij de multiplayer van Cod 4 precies zo. Daarna kreeg ik een temp ban voor hacken (lol?!) werd gereset en ’n uur later rinse & repeat. Echt ongelooflijk wat mensen die multiplayer aandoen.