Tomb Raider Trilogy

In Tomb Raider Trilogy zijn de volledig in High Definition geremasterde games Tomb Raider: Legend en Tomb Raider: Anniversary gebundeld met de al eerder voor PlayStation 3 verschenen game Tomb Raider: Underworld. De collectie bevat daarnaast een aantal exclusieve extra’s, zoals een Tomb Raider Trilogy PlayStation 3 thema pack, een Lara Croft en Viking Thrall avatar voor PlayStation Home en een verzameling “making of” trailers in HD! In Tomb Raider: Legend gaat Lara terug naar haar roots in de tombes. Het avontuur dat haar deze keer te wachten staat laat haar nieuwe dingen over haar bijzondere verleden ontdekken. Zo raakt ze verzeild in een strijd om Engeland’s beroemdste voorwerp: het zwaard van Excalibur!

Tomb Raider: Anniversary is een remake van de klassieker Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar hier en daar zijn puzzels flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Lara is ingehuurd door een machtig syndicaat om een mythisch object genaamd de Scion te vinden. Lara ontdekt dat zij gebruikt wordt voor een groter plan en besluit het lot in eigen hand te nemen! In Tomb Raider: Underworld doet Lara Croft onderzoek naar de Maya kalender. Op deze kalender zijn vijf dagen in het jaar betiteld als een periode van Wayeb. Op deze dagen zijn de poorten naar de onderwereld opengesteld. Lara Croft zal weer uit gaan zoeken in hoeverre deze legende berust is op de waarheid. Natuurlijk zal ze hierbij in de nodige problemen raken!

Prijs: €14,55
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Homefront

Homefront is een spannende first-person-shooter met een verhaal geschreven door John Milius, de schrijver van onder andere Apocalypse Now en Red Dawn. Je bent een lid van de American Civilian Resistance en strijdt tegen de Noord Koreanen in een bezet Amerika. Dit alles in het jaar 2037, tien jaar na de economische val van 2027. Kun jij de vijand op je eigen grondgebied verslaan?

Homefront combineert het gevoel van een onderdrukkende invasie met een emotioneel verhaal waarin nationalisme en eenheid naar boven komen drijven bij het Amerikaans verzet. Een land dat ooit oppermachtig was, moet nu vechten om te blijven bestaan.

Homefront draait niet alleen om een spannend avontuur boordevol actie, maar bevat ook multiplayer mogelijkheden om het online uit te vechten tegen andere gamers. Hierbij spelen voertuigen een belangrijke rol en geeft een uitgebreid promotiesysteem diepgang aan de hectische actie!

Prijs: €12,50
Verzendkosten: €1,95
Link: Yorcom Computers
iDEAL: Ja

SSX

Na een lange afwezigheid is de populaire snowboardreeks terug met een gloednieuw deel! SSX laat je snowboarden op de gevaarlijkste plekken ter wereld waar jij de meest spectaculaire stunts aan elkaar moet rijgen om de beste snowboarder ooit te worden. Het spel zit vol met bekende virtuele en echte snowboardhelden!

Strijd zowel tegen andere boarders als tegen de bergen. Spelers volgen het verhaal van een team dat probeert om als eerste de meest gevaarlijke bergen ter wereld te overwinnen. Het team gaat de hele wereld over en komt in aanraking met de meest barre situaties die Moeder Natuur in petto heeft.

Van de bergtoppen van de Himalaya, tot de ijzige vlaktes van Antarctica. En het zijn niet alleen de bergen die spelers te vrezen hebben. In SSX is het je eerste doel om te overleven. En natuurlijk is het geheel in de stijl van SSX om dat zo stijlvol mogelijk te doen!

Prijs: €26,99
Verzendkosten: €2,50
Link: 4Gaming
iDEAL: Ja