Verwacht snel een patch voor online problemen Twisted Metal


Mocht je Twisted Metal in je bezit hebben en deze game regelmatig online spelen, zal je ongetwijfeld gemerkt hebben dat ‘soepel’ niet de ideale omschrijving is voor deze ervaring. De ondersteuning voor de game was niet optimaal en fans van de game dropen af bij het idee dat er geen oplossing op de planning stond.

Met het vertrek van David Jaffe bij Eat, Sleep, Play werd het erg stil rondom de game, maar op YouTube laaide de discussie pasgeleden weer op. Jaffe, hoewel niet meer zo betrokken als eerst, liet weten dat er een patch onderweg was en dat deze ‘snel’ zou uitkomen. Onvoldaan met dit antwoord bleven de vragen binnenstromen, tot het moment dat Jaffe eindelijk wat meer zekerheid gaf.

De patch is te downloaden over 4 dagen en Jaffe hoopt dat iedereen weer moeiteloos elkaar online de vergetelheid in kan racen, schieten, schelden… Wat het ook is dat jouw hartje sneller laat slaan.

“A patch drops August 3rd so I’m very hopeful folks still struggling with the connection issues are going to have a better experience.”

Boxshot Twisted Metal

Twisted Metal

Releasedatum:
16-03-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Twisted Metal binnenkort verkrijgbaar in de PlayStation Store
Gepubliceerd op 28 okt, 2012 om 13:57
Twisted Metal online niet speelbaar buiten de Verenigde Staten
Gepubliceerd op 23 apr, 2012 om 15:29
Vandaag patch beschikbaar voor Twisted Metal inclusief Axel
Gepubliceerd op 18 apr, 2012 om 08:30
  1. crew Redacteur -    445 XP
    KeesKop's avatar

    Ik heb deze game behoorlijk veel online gespeeld en heb zelden tot nooit problemen gehad met de verbinding.