Het eerste kwartaal van financieel jaar 2013 zit er op. Dat betekent dat beursgenoteerde bedrijven altijd openheid geven aangaande hun winst en verliezen. Daarnaast maken ze veel bekend omtrent de games die op dit moment in ontwikkeling zijn. De beurt was ditmaal aan Take Two, uitgever van de games van Rockstar Games en uiteraard kwam Grand Theft Auto V even aan bod.

We hoopten uiteraard op een releasedatum, maar de game staat helaas nog steeds op TBA (To Be Announced), dus het is afwachten totdat Rockstar het tijd vindt om dit wereldkundig te maken. Wel gaf Take Two baas, Strauss Zelnick, aan dat ze de releasedatum nog niet bekend hebben gemaakt en dat ze daarom ook niet praten over verschillende data die als gerucht over het internet gaan.

Kortom, geloof niet wat je voorbij ziet komen op het internet, aangezien dit natte vinger werk is.

“We haven’t talked about a release date, so we can’t talk about the credibility of a release date we haven’t announced.”

Al met al een wat tegenvallend nieuwtje, maar keerzijde is wel dat dat Take Two kwijt kon dat de ontwikkeling van GTA V een aanzienlijke vooruitgang boekt. Dit suggereert dat het ontwikkelteam weinig moeite heeft met ontwikkeling en lekker op schiet en wellicht kunnen we de game ergens in het begin van 2013 al verwachten.

“in full development and showing substantial progress,”