Call of Duty: Modern Warfare 2 ”Special Ops” mode uitgelegd

Een hele tijd geleden hadden we het nieuwsbericht dat Curtis ’50 cent’ Jackson een stem heeft ingesproken voor de game Call of Duty: Modern Warfare 2. Deze stem had hij ingesproken voor een zogenaamde game mode genaamd ‘special ops’. Wat deze gameplay mode inhield wisten we niet. Op GamesCom kregen wij een presentatie van de game te zien waarin de game mode Spec ops uitgelegd werd.

Special Ops is een game mode welke je met een vriend/vriendin samen kan spelen en kan kiezen uit vele kleine missies. Special Ops kan je offline spelen met je familie of vrienden en het is ook online speelbaar. De game mode speelt zich voornamelijk  af in zeer intense shoot-outs. Tevens is het ook de bedoeling om mini-objectives te behalen. Hoe Infinity Ward op het idee kwam is wel heel apart, namelijk van een missie uit het vorige deel van de game. Deze missie heette ‘Mile High Club’. Dit was de bonus-missie welke je unlockte na het uitspelen van de singleplayer van de game. Veel fans waren positief over deze bonus-missie dus Infinity Ward besloot om er meer mee te doen, dus vandaar de game mode Special Ops.

8 reacties

 1.    20 XP
  BLACKLABEL's avatar

  nice

 2.    790 XP
  Robbert's avatar

  Ben benieuwd, hoop dat ze er wat leuks van maken. Maar dat zal wel goed komen denk ik 🙂

 3.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Zuigt, doe mij maar zombies of gwn co-op

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @JoostNL: zombies ok maar ik denk dat dit toch echt mooier is dan gewoon coop

 5.    369 XP
  matthijs222's avatar

  ooooow, dat LVL!! (voor de mensen die niet weten welk lvl dit is; je krijgt hem als je CoD 4 MW uitspeeld en dan de HELE credits uitkijkt)
  hmm, als er meer van dat soort lvl’tjes komen in CoD 6 dan zou dat echt vet zijn!

 6. Anoniem -   
  87.209.51.48 (Niet geregistreerd)'s avatar

  BRING IT ON MOFO’S !!!

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Die laatste missie was idd erg vet dus dit word nog leuker 😀

 8.    116 XP
  BhNavyseal's avatar

  Erg netjes.