De E3 eerder dit jaar was een prima beurs, maar het grote gemis was toch wel de aankondiging van een nieuwe generatie consoles. Naar verluid was Sony van plan de PlayStation 4 officieel te onthullen, maar volgens een exclusief artikel van ons hebben ze deze aankondiging op het laatste moment ingetrokken. Nu enige tijd na de beurs duikt er een stukje op in de nieuwe editie van het tijdschrift PSM3, waarin staat dat een ontwikkelaar een next-game zou onthullen en tonen.

Het tijdschrift claimt dat een grote ontwikkelaar op het punt stond hun next-gen game aan te kondigen en dit zouden ze doen tijdens één van de persconferenties van de consolemakers. Met het idee dat Sony van plan was de PlayStation 4 te onthullen zou het wel eens zo kunnen zijn dat het hier om een PlayStation 4 game ging. Echter doordat deze mogelijke aankondiging werd teruggetrokken is ook deze next-game niet aangekondigd.

Naar verwachting zal de GamesCom ons geen nieuwe consoles brengen… dus het zal ongetwijfeld wachten tot juni 2013 worden alvorens we de next-gen in actie gaan zien.

“..One major developer was furious that next gen consoles didn’t show at E3 2012, after he was told to ready next gen content for a first party press conference.”