Sony gaat binnenkort de stekkers uit de SOCOM PlayStation 2 servers trekken en dat is best jammer voor de diehard fans die de game anno 2012 nog speelden. Echter zijn er tegenwoordig mooie alternatieven, maar in de kern blijven de grootste SOCOM fans altijd liefhebbers van de eerste delen, welke tot op heden toch wel de beste uit de franchise zijn. Ben jij zo’n iemand? Dan hebben we wellicht een interessant nieuwtje voor je, want de games komen mogelijk terug.

Op Amazon is een SOCOM Trilogy opgedoken en deze trilogie bevat SOCOM, SOCOM II en SOCOM 3. Nu gebeurt het vaker dat dergelijke collecties lekken via retailers en voor de zekerheid heeft een geïnteresseerde consument navraag gedaan bij Amazon of dit een daadwerkelijk bestaand product is. Zie de chat hieronder.

Volgens Amazon bestaat de SOCOM Trilogy zeker. Wel staat deze onder PlayStation 2 als platform, wat wellicht een fout is. De games zullen immers niet opnieuw voor de PlayStation 2 als bundel worden uitgebracht als eind deze maand de servers offline gaan. Een HD remake van de eerste drie delen is echter wel aannemelijk, aangezien dit inmiddels met tig grote franchises is gebeurt. Misschien op de GamesCom meer.

Met dank aan RAAFmaker.