LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita krijgt een releasedatum


LittleBigPlanet komt naar de PlayStation Vita toe en de game is inmiddels bijna klaar. Dat betekent dat we een releasedatum voor de game hebben. Deze game zal om precies te zijn op 19 september in Europa gaan verschijnen. We zijn hiermee de eerste, want Japan krijgt de game een dag later en pas een week later zijn de Amerikanen aan de beurt.

Momenteel speelt collega Johan een preview versie en in de loop volgende week mag je een hands-on verwachten. Op de E3 speelde Roel de game al en zijn ervaring kun je hier lezen.

Boxshot LittleBigPlanet Portable

LittleBigPlanet Portable

Releasedatum:
19-09-2012
Genre:
Platformer
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Nou weer 19 september.. Ik had hem in juli al verwacht eigenlijk en was leuk geweest voor op reis.. Nu laat ik ‘m schieten.

 2. crew Management -    1893 XP
  Rastapopulos's avatar

  @217.79.179.xxx: Dit is niet LittleBigPlanet Karting hè. Het gaat hier om de platformer 😉

 3. crew Redacteur -    1914 XP
  Faunus's avatar

  @Naam…: Hij komt twee maanden later en dan laat je hem schieten. Volgens mij stond de release in juni al op half september.

  Ik heb er zin in, want dit gaat een hele goede/leuke platformer worden. Ben al benieuwd naar al die creaties die veel spelers gaan maken. 🙂

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Rastapopulos:
  Ja, ik weet het maar eerst zou deze game uitkomen eind juli.. Ik telkens kijken in de winkels en lag er maar niet. Uitgesteld zie ik dus nu..

  @Faunus:
  Citaat: “was leuk geweest voor op reis”.. Mijn reis is a.s. week en niet in september 🙂