Sony richt zich dit najaar wat meer op de familie in plaats van de hardcore gamers wat betreft hun games. Dat zien we terug in de releaselijst, want echt een grote knaller voor dit najaar staat er niet gepland. Wel staat een kortgeleden onthulde game op de planning voor een release in de wintermaanden en dat is Wonderbook: Book of Spells. Deze game maakt gebruik van de PlayStation Eye, PlayStation Move en een speciaal boek en is hiermee vrij uniek te noemen.

Wonderbook: Book of Spells is de eerste game die met deze accessoires werkt, maar als we Sony moeten geloven zal er in de toekomst meer mee gedaan worden. Voor Sony is deze game één van de belangrijkere titels voor dit najaar en ze zullen zich dan ook volledig op deze game gaan focussen om deze aan de man te brengen. Fergal Gara van Sony heeft dan ook aangegeven dat ze verwachten dat dit de best verkopende first party titel zal worden dit najaar.

Verder noemt Gara de game die in samenwerking met J.K. Rowling wordt gemaakt de inspiratievolle game voor de PlayStation Move zover. Nu zal de game ongetwijfeld aanslaan bij het ‘familiepubliek’, maar sta jij ook te springen om Wonderbook: Book of Spells? Lees er in onze E3 impressie meer over.

“Wonderbook is top of the pile and certainly the biggest number we’ll be going after and it’s tremendous that we have such great early feedback.”

“I had a glimpse of it a few months ago and it was just like this is very special, we’ve got to put this across now and make sure the consumers understand what it is we are offering them then this should fly because it is unlike anything I’ve ever seen.”

“certainly the most inspirational product we’ve seen for the Move in the two years since it’s been out”.