Steeds blijven er geruchten opduiken, spreken analisten hun oordeel uit en wordt er gespeculeerd over GTA V, al haar features en vooral de releasedatum. Van Rockstar zelf horen we echter vrij weinig. Toch kwam er vandaag wat nieuws naar boven wat betreft voice-actors die eerder al in Rockstar games zaten als hosts voor de velen radiostations.

Via de Duitse website Gamesaktuell kregen wij lucht van dit nieuws. Volgens hun analyse zou het goed kunnen dat GTA V niet zo ver meer van de officiële releasedatum af zit als wij zouden denken.

De twee voice-actors, wie voor nu nog even zonder naam zitten, zouden via een interview op Sirius XM Sattelite Radio aangegeven hebben weer in de Rockstar studio’s te zitten voor opname. Over welke game het ging werd niet gezegd, maar de redacteurs van Gamesaktuell hebben de namen getraceerd naar bestaande voice-actors voor de radiostations uit GTA IV. Bij GTA IV was één van de laatste opnames die voor de radiostations. Als Rockstar hetzelfde patroon aanhoudt zou het nieuws inderdaad wel eens kunnen kloppen.

Wij proberen ondertussen ook zelf de namen te achterhalen en als we er meer over weten geven we dit bericht een update.