Zojuist heeft Activision de nieuwste Call of Duty: Black Ops 2 trailer uitgebracht, iets waar veel mensen naar uitgekeken hebben. Naast de reguliere trailers is dit namelijk de enige echte multiplayer trailer, hetgeen waar het allemaal om draait bij Call of Duty: Black Ops 2.

De trailer wordt geopend met een paar prachtige windmolens in een nogal verlaten land. Natuurlijk spring je hier ook meteen in de actie en we zie een mesje met daarin een elektrische bom. Ook zien we de technische snufjes zoals iemand makkelijk spotten in de rook en het openen van een hitte kanon.

De AR Drone komt ook nog even in actie en we zien daarna hoe die uit de lucht geschoten wordt. We zien een hoop interessante wapens en op grafisch gebied ziet de game er behoorlijk strak uit, we verwachten alleen wel dat dit PC gameplay is dus dat het op de console wel wat minder zal zijn.

De actie ziet er simpelweg gewoon behoorlijk aantrekkelijk uit en het zal weer een hoop mensen gaan doen twijfelen of ze de game nu moeten gaan halen of niet, de trailer is in ieder geval zeer tof.

Call of Duty: Black Ops 2 ligt op 13 november in de winkels.