Bethesda bevestigd 2 nieuwe boeken over Elder Scrolls

Bethesda Softworks heeft vandaag 2 nieuwe boeken aangekondigd, en niet zomaar 2 boeken, het zijn namelijk 2 nieuwe Elder Scrolls delen. Deze 2 zijn gebaseerd op de vorige Elder Scrolls delen. Die overigens immens populair waren bij het grote publiek.

Beide werken komen aan de hand van Greg Keyes, schrijver van New York Times. De eerste zal de naam ‘The Infernal City’ meekrijgen en komt deze herfst al uit.

Na de gebeurtenissen in de game The Elder Scrolls IV: Oblivion verschijnt er een zwevende stad, die een opmerkelijke schaduw heeft. Iedereen die in deze schaduw beland veranderd in een undead. Ervaar de avonturen als de vrouwelijke tiener Annaig die samen met de koning’s zoon, Prince Attrebus, het kwaad bestrijdt en vrede verspreid in het land Tamriel.

Bethesda’s Pete Hines verteld:

We’ve been big fans of Greg’s work for a long time, and we’re thrilled he agreed to bring his talents to The Elder Scrolls. We see these books as a natural extension of the franchise and think fans will love the stories and characters Greg has created.

Zal dit ook meteen het verhaal zijn van 2 nieuwe games?

Boxshot The Elder Scrolls 4: Oblivion

The Elder Scrolls 4: Oblivion

Releasedatum:
27-04-2007
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

5 reacties

 1.    337 XP
  dicapo's avatar

  Vet de vorige elder scrolls waren ook super, en imo klinkt dit ook goed. maar als ze dan ook maar van die boeken weer games maken 😛

 2.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Vind TES niet zo super, speel liever Fallout.

 3.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Kopen, ik hou van deze games! 😀

 4.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @sjoerdgames4: Waarom zou je dan de boeken kopen?

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  klinkt kudt :p

Eerste scans The Elder Scrolls V opgedoken