Sindskort is er een prachtige accessoire verschenen voor mensen met een Samsung Galaxy SIII, SII, Note, Nexus of HTC One X. Het is een ‘clip’ die je op je telefoon en PS3-controller bevestigd om zo op je telefoon te kunnen gamen met gebruik van je PS3-controller. Het resultaat is dat je vingers niet meer op het scherm zitten en je gewoon games kunt spelen met een PS3-controller. De accesoire is hier te koop en kost slechts 15 dollar voor de draadloze versie en 23 dollar voor de bedrade versie.

Ook biedt Android veel meer games dan de PS Vita, het is zelfs mogelijk om erop te cloud-gamen met de Onlive-applicatie. Zo is het een optie om met je Galaxy SIII een game als Mafia II te spelen met je PS3-controller. Naast dat zijn er ook veel games uit op Android die op de PS Vita nog nooit het daglicht hebben gezien, zoals een GTA III. Daarnaast groeit de bibliotheek van Android-games nog altijd behoorlijk hard en neemt het aantal kwalitatieve games met de dag toe.

Dat het met de PS Vita niet zo heel erg goed gaat is bij veel mensen inmiddels wel bekend. De verkopen zijn teleurstellend en verre van wat Sony ervan verwacht had. Alhoewel de PS Vita een prima apparaat is komen er te weinig kwalitatieve games op uit om echt een succesvolle handheld te zijn.  De Android-telefoons en iPhones, die iedereen toch al in zijn broekzak heeft zitten, werken ook niet bepaald mee aan betere verkopen van de PS Vita. De introductie van de GameKlip kan dan ook voor veel mensen een aantrekkelijker alternatief zijn dan een PS Vita.

Hieronder zie je een voorbeeld van de GameKlip.