Call of Duty: Black Ops II is speelbaar voor het publiek op de GamesCom!


De GamesCom nadert nu snel en dat betekent dat steeds meer uitgevers hun plannen bekend maken voor de beurs. Zo hebben we van verschillende partijen al vernomen welke games ze gaan tonen, zit onze planning overvol en daarnaast verschijnen ook de eerste foto’s vanaf de beursvloer zelf. Voor iedereen die volgende week naar Duitsland af zal reizen hebben we nog eens extra goed nieuws, want Activision heeft bekend gemaakt dat Call of Duty: Black Ops II speelbaar zal zijn voor het publiek.

Hetgeen speelbaar zal zijn is de multiplayer, maar wat er exact te spelen valt is nog even afwachten. Mocht je voor deze game naar Keulen trekken, dan raden we je aan op een donderdag of vrijdag te gaan en dan erg vroeg, aangezien het weer absurd druk zal worden. Met name in het weekend. Het is overigens vrij uniek te noemen dat een Call of Duty ruim voor de release gespeeld kan worden door het grote publiek. De laatste keer dat dit gebeurde was met Call of Duty: World at War in 2008.

Boxshot Call of Duty: Black Ops II

Call of Duty: Black Ops II

Releasedatum:
13-11-2012
Genre:
First Person Shooter
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Was ik er maar bij…

 2.    468 XP
  xDELTAx's avatar

  Ugh ik zie nu al die fanboys al weer voor me die uren in de rij staan om 5 min te spelen.

 3.    1373 XP
  rva_96's avatar

  Hopen dat dezelfde code beschikbaar zal zijn op firstlook, wat ik haast niet denk hoor.

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Dan zal er denk ik ook wel een trailer komen van de Zombie mode

 5. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  ik laat dit keer Call of Duty game liggen ik haal dit keer Medal of Honor: Warfighter die lijkt mijn veel beter worden + Beta van BattleField 4.

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Vet hey… Ik ga zaterdag als vip.. Worden met een black ops 2 bus opgehaald in Breda met een hapje en drankje onderweg naar Keulen. Daar meteen door kunnen lopen via de vip ingang. Dan om 16:00 een speciale vip black ops 2 presentatie weer met hapjes en drankjes en goodies…
  En dan de rest van de dag rond hangen op de beursvloer om savonds weer netjes thuis afgezet te worden… Heppie ik

 7. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  @Naam…: Heb je dat bij XGN of IG gewonnen? You lucky bastard… Ik had dat graag willen winnen,,maar ik ben helaas nog geen 18…

 8.    50 XP
  DextraZ's avatar

  YEAH BUDDY!