http://www.psx-sense.nl/images/file/lastguardian_929.jpg

Sony heeft the de status van The Last Guardian laten wijzigen in ‘dead’ en ‘abandoned’, zo meldt website PlayStationLifeStyle. Met veel bombarie werd een demo van de game getoond op de E3 van 2009 en sindsdien is het spel eigenlijk alleen nog maar negatief in het nieuws geweest. Keer op keer werd de game uitgesteld en was er zogenaamd sprake van ‘technische problemen’. Dit nieuws komt dan ook niet meer echt als een verrassing voor velen.

Sony wil volgens PlayStationLifestyle niet reageren op geruchten en heeft dus ook geen woord gezegd over de status van het handelsmerk. Zoals je hier kunt zien staat er dat het handelsmerk niet langer actief is en dat betekent ongetwijfeld niet veel goeds.

Het zal niet de eerste keer zijn dat aangekondigde Sony games annuleert, The Getaway en Eight Days waren ook exclusives die ooit geannuleerd werden door Sony.

Uiteraard is nog niets officieel totdat Sony zelf aankondigt dat de game niet langer in ontwikkeling is en niet meer gepland staat voor een release.

Trademarkia states “Abandonment Notice! On Monday, August 6, 2012, status on the THE LAST GUARDIAN trademark changed to ABANDONED – NO STATEMENT OF USE FILED.” as well as “Status Update! On Monday, August 6, 2012, status on the THE LAST GUARDIAN trademark changed to ABANDONED – NO STATEMENT OF USE FILED.”

http://youtu.be/EHzHoMT5eRg