Nieuwe video van Dishonored toont gave creatieve kills

Eind oktober kun je met Connor een verzameling van aanslagen gaan plegen in Assassin´s Creed III, maar al aan het begin van die maand komt er een game uit die het hart van de aanslagplegers sneller zal doen kloppen. Het gaat hier over Dishonored van Arkane Studios. Eén van de kernpunten van Dishonored zijn de verschillende manieren om jouw doelen om zeep te helpen.

De makers kwamen tijdens het ontwikkelen er zelfs achter dat testers van de game acties uitvoerden die ze zelf niet hadden voorzien. Kortom, je kunt zeer creatief te werk gaan wat het doden betreft en hieronder kun je de laatste video van Dishonored zien, waarin dit ruimschoots aan bod komt. Een rat met een mijn er op? Waarom niet! Wil je meer informatie, lees dan de hands-on van Lennard die de game laatst aan de tand heeft kunnen voelen.

Boxshot Dishonored

Dishonored

Releasedatum:
12-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:
  1.    5406 XP
    7th-son's avatar

    best creatief inderdaad!

  2.    1384 XP
    Bappie-NL's avatar

    Zo dat was het afkijken van het filmpje wel waard inderdaad… Ik denk dat deze game uiteindelijk wel in mijn collectie terecht komt, alleen niet nu meteen. Ondanks de komkommertijd heb ik nog te veel niet uitgespeelde en zelfs nog niet aan begonnen games liggen.