Crysis 2

In Crysis speelt de speler een overdreven krachtige soldaat die gebruik moet maken van zijn speciale krachten om te overleven en de missie tot een goed einde te brengen. Wanneer een speciale meter gevuld is, kan je slaan als een Hulk of rennen als Road Runner. Je wordt in Crysis letterlijk een onmenselijke supersoldaat!

Crysis 2 dropt de speler midden in een verwoeste stad. Het blijkt om New York te gaan. De aarde wordt aangevallen door een buitenaards ras. Natuurlijk beschikt de vijand over dodelijke wapens en bijzondere vaardigheden. De speler speelt een supersoldaat die gebruik moet maken van zijn Nano-pak om de straten van New York weer veilig te maken. De stad wordt een speeltuin vol geknal en ultieme stunts!

Naast de mogelijkheid om Crysis 2 in je eentje te spelen, biedt de game de optie om het online tegen andere spelers op te nemen. Dit kan in je eentje of in teamverband. Naast de standaard competitieve modi biedt het schietspel ook nieuwe spelmodi. Denk maar eens aan Crash Site, een spelmodus waarbij twee teams strijden om bepaalde resources die nodig zijn om de vijand te verslaan. Het beheren van een bepaalde zone is hierbij erg belangrijk.

Prijs: €12,99
Alleen afhalen
Link: Dixons
iDEAL: Ja

Soul Calibur V

Soul Calibur V blijft, in tegenstelling tot de concurrentie binnen het genre, vasthouden aan driedimensionaal vechten. Waar bekende vechtgameseries als Street Fighter en Mortal Kombat teruggrijpen op de klassieke tweedimensionale vechtarena, waarbij het gevecht vanuit een zijaanzicht plaatsvindt, doet Namco Bandai dat met Soul Calibur niet. In Soul Calibur kunnen gamers driedimensionaal door de vechtarena bewegen om aanvallen te ontwijken of een tactische manoeuvre te maken.

Adembenemende visuals, nieuwe personages en spannende gevechten zorgen voor een vechtspel zoals je dat nooit eerder hebt gezien. Ook de online-functies die onder andere de mogelijkheid bieden je eigen karakters te creëren of aan te passen zijn een welkome uitbreiding voor zowel diehard fans als nieuwkomers in de wereld van Soulcalibur.

Soulcalibur V gaat in de verhaallijn verder waar het verhaal van Soulcalibur IV gestopt is. Het verhaal van Patroklos, de zoon van Sophitia Alexandra gaat in het nieuwste deel verder. De helden van 17 jaar geleden keren terug samen met nieuwe krijgers in een epische strijd tussen het goed en het kwaad. Echter is het gevecht met de nieuwe revolutionaire technieken en een verfijnd vechtsysteem anders dan voorheen.

Prijs: €21,39
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Split/Second Velocity

In ‘Split/Second: Velocity’ draait het om razendsnelle beslissingen. Je racet met een noodgang andere wagens voorbij als plotseling een rotsblok vlak voor je op de weg valt. Alleen met een goed reactievermogen zul je dan op tijd kunnen ingrijpen om een wisse dood te voorkomen.

In ‘Split/Second: Velocity’ kun je de omgeving in je voordeel gebruiken met behulp van de powerplay meter. Door extreme risico’s te nemen wordt deze gevuld en krijg je de mogelijkheid om explosieve gebeurtenissen in gang te zetten. Je kunt complete gebouwen en zelfs vliegtuigen uit de lucht laten vallen om het parkoers drastisch veranderen. Je zult over de nodige tactiek en goede timing moeten beschikken om de tegenstanders te laten crashen of een nieuwere snellere route creëren. ‘Split/Second: Velocity’ heeft een multiplayer modus waarin zowel online als lokaal elkaar het leven zuur kunt maken. Met meerdere spelers via internet of gewoon in split-screen thuis op de bank komt de bizarre race-actie pas echt tot leven.

Prijs: €17,95
Verzendkosten: €1,95
Link: SmartGamer
iDEAL: Ja