Eerste MMO voor PlayStation Home aangekondigd met een trailer

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_502a3886d2027.jpg

Sony wilt maar al te graag dat de interesse in PlayStation Home wat meer gaat worden. Ze komen dan ook met een MMO voor de virtuele online wereld, een aparte keuze als je het ons vraagt. Deze MMO zal gratis speelbaar worden in PlayStation Home en moet spelers verleiden tot een langer verblijf in de wereld. Volgens Sony zou de game ‘enorme maps’ gaan hebben, meer details over de game zullen volgende week aan het licht komen, aldus Sony.

Mercia: Fractured Realms zal de naam zijn van de multiplayer RPG, de gameplay zal vooral bestaan uit het verzamelen van verscheidene items en het verslaan van monsters. Hoe meer je speelt hoe meer de wereld zich zal ontrafelen en de geheimen aan het licht zullen komen.

Bekijk een trailer van de gloednieuwe PlayStation Home MMO hieronder.

 1.    1535 XP
  Mithrandir's avatar

  Op zich interessant, maar ik blijft Home niet echt aantrekkelijk vinden. Het is wel heel erg ten goede veranderd, maar toch… De keren dat ik er geweest ben, blijf ik het een beetje rondhangen rond mini-games vinden.

 2.    2393 XP
  PBJ85's avatar

  Home is en blijft een verhaal apart op de ps3! Idee is leuk alleen de uitwerking……. Hopelijk verbeterd het zich met deze update!

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Dit hadden ze wel wat eerder mogen maken…

 4. Anoniem -   
  ps3vanolaf's avatar

  Ik wil de oude PS home terug dat van nu zet geen zoden aan de dijk

 5.    776 XP
  Sevinho's avatar

  Ik kijk ernaar uit om nog meer geweldige spellen op PSHome te zien! Dit meen ik echt 😉