Half-Life 3 maakt verschijning op officieel Gamescom document van aanwezige games

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_502a4779f111d.jpg

Half-Life 3, een titel waar al zo lang naar uitgekeken wordt maar nog altijd niet is aangekondigd. Tot onze grote verbazing duikt de game dan ook eens opeens op in een document van de Gamescom. Dit officiële document staat zelfs op de eigen site van de Gamescom en is nog altijd publiekelijk opvraagbaar. Volgens PSLS zou het volgens het management van de Gamescom gaan om een foutje, maar hoe in vredesnaam maak je zo’n fout? Je zet toch niet zomaar een game op een officiële lijst?

Ook Dragon Age 3 zien we op de lijst staan, een ook altijd nog onaangekondigde titel. Het kan ook zo zijn dat het geheim had moeten blijven dat Half-Life 3 een verschijning zou maken op de Gamescom en dat ze dit nu proberen te sussen. Het is in ieder geval uiterst frappant dat zo’n enorme titel zomaar op een lijst verschijnt, wellicht is die dan ook alleen te zien behind-closed-doors.

We houden jullie op de hoogte en hopen natuurlijk ook van harte de game eindelijk maar toch te kunnen zien.

Boxshot Half-Life 3

Half-Life 3

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
 1.    1535 XP
  Mithrandir's avatar

  Welcome back Gordon!

 2.    109 XP
  Kenney's avatar

  Dit is al ontkracht. Het document ging om speculaties, en wel heel erg slechte want Valve heeft meerdere malen gezegd geen games te tonen op Gamescom.

  Ben even te lui om op te zoeken maar Gamescom heeft al laten weten dat dit een fout was, net als GTA V op Gamescom.

  Edit: Hier artikel over ontkrachting van Eurogamer: http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-14-gamescom-claims-half-life-3-and-dragon-age-3-will-be-at-show

 3.    267 XP
  Emile's avatar

  Dit is nep: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/y73g8/half_life_3_at_gamescon_t3/