Nieuwe Need for Speed: Most Wanted details en gameplaybeelden

Electronic Arts heeft zojuist Need for Speed: Most Wanted getoond tijdens hun persconferentie op de GamesCom. We zijn nieuwe details te weten gekomen, zo is het mogelijk om zogenaamde speed points te behalen om de competitie aan te gaan met vrienden.

Naast dit heeft EA Cloudcompete en autolog aangekondigd, wat je kunt vergelijken met het Battlelog systeem van Battlefield 3. Je kunt je statistieken dan bekijkenop je PS Vita, maar ook je iPad en iPhone.

Wanneer je NFS: Most Wanted vanaf het begin speelt kun je alle auto’s besturen die je tegenkomt in de game. Live is er nog wat gameplay getoond van Need for Speed: Most Wanted die er grafisch zeer indrukwekkend uit zag. De gameplaybeelden zijn op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar zodra een video beschikbaar is kun je hem hier bekijken.

Boxshot Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted

Releasedatum:
30-10-2012
Genre:
Racen
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1.    116 XP
  OptimusPrimeNL's avatar

  I vind het een beetje BullShit dat alle auto’s vanaf het begin geunlocked zijn. ik begin liever in een Punto en dat ik steeds nieuwe auto’s kopen en dat je uiteindelijk bij de Porsche’s en Lambo’s uitkomt. volgens mij zit er verder ook geen tuning in. 🙁 Jammer gemiste kans, het racen lijkt verder wel vet.

 2. Anoniem -   
  213.118.227..xxx's avatar

  Lijkt meer op Burnout 2, maar ziet er wel heel vet uit!
  @ OptimusPrimeNL
  Idd hopelijk zit er tuning in!

 3.    336 XP
  HTC Bwoy !'s avatar

  Die Pagani lijkt op een speelgoedauto ..

 4.    236 XP
  RS-010's avatar

  Niet echt mijn type race game geef mij maar circuit races.

 5.    209 XP
  J-055's avatar

  Voor mij hoef dat getune niet…
  Maar dat je geen auto’s hoeft te unlocken
  is wel een gemis.
  Het is wel iig voor mij een must have game

 6.    82 XP
  RubenPriest's avatar

  Voor mij is dit nog steeds een A2 Racer met opgepoetste graphics. Waar is de tuning? Dit is de titel “Most Wanted” niet waardig. Voor mij was Most Wanted 1 van de leukste NFS. Ik wou deze game eerst pre orderen maar ik wordt elke keer weer teleurgestelder. Dus ik wacht op een demo. Als de besturing net zo is als in Hot Pursuit sla ik al over.