De stands op de GC ’09 waren erg mooi aangekleed. De Blizzard stand was echter zo gigantisch dat je er echt niet omheen kon. De rijen voor Blizzard’s twee games Starcraft 2 en Diablo III liepen op tot meer dan vier uur wachten! Veel mensen zouden altijd nog graag een console versie willen zien van de fantastische games van Blizzard. Voor deze mensen is er nu hoop en een grote kans dat de game Diablo III een console versie zal gaan krijgen.

In een interview van Gametrailers met Paul Sams van Blizzard kwam namelijk naar voren dat Blizzard een console versie van de game nog lang niet heeft uitgesloten. Sterker nog, de ontwikkelaar zou al in gesprek zijn met first-party uitgevers. Volgens de geruchten zal de PC versie van de game dit najaar nog uit moeten komen. Zou het zo zijn dat de console gamer dan ook eindelijk met Diablo aan de slag mag? Wij hopen het van harte en houden jullie uiteraard op de hoogte.

“Paul Sams of Blizzard says they haven’t ruled out Diablo III for consoles — and are currently talking to the first parties.”