Console versie van Diablo III nog niet uitgesloten

De stands op de GC ’09 waren erg mooi aangekleed. De Blizzard stand was echter zo gigantisch dat je er echt niet omheen kon. De rijen voor Blizzard’s twee games Starcraft 2 en Diablo III liepen op tot meer dan vier uur wachten! Veel mensen zouden altijd nog graag een console versie willen zien van de fantastische games van Blizzard. Voor deze mensen is er nu hoop en een grote kans dat de game Diablo III een console versie zal gaan krijgen.

In een interview van Gametrailers met Paul Sams van Blizzard kwam namelijk naar voren dat Blizzard een console versie van de game nog lang niet heeft uitgesloten. Sterker nog, de ontwikkelaar zou al in gesprek zijn met first-party uitgevers. Volgens de geruchten zal de PC versie van de game dit najaar nog uit moeten komen. Zou het zo zijn dat de console gamer dan ook eindelijk met Diablo aan de slag mag? Wij hopen het van harte en houden jullie uiteraard op de hoogte.

“Paul Sams of Blizzard says they haven’t ruled out Diablo III for consoles — and are currently talking to the first parties.”

6 reacties

 1. Anoniem -   
  86.82.215.138 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Dat zou brillant zijn!!

 2.    191 XP
  pronk's avatar

  nah dit is een spel die gewoon op de pc moet blijven

 3.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  wat moet ik me bij deze game voorstellen ?? 😛

 4.    482 XP
  Flow's avatar

  @nis-gens: Als Titan Quest en Sacred 2 je niks zeggen dan is het denk ik kort samen te vatten in de worden Fantastisch spel! Nee even alle gekheid op een stokje, het is een top down hack ’n slash game met RPG elementen. http://www.blizzard.com/diablo3/?rhtml=y Officiëlle site voor de mensen die meer info willen.

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zit er niet heel erg op te wachten mr er zijn genoeg mensen die dat wel doen

 6.    30 XP
  JAXtotheMAX's avatar

  Diablo 3 op de PS3 zou te vet zijn!