Hitman: Absolution krijgt een nieuwe online modus genaamd ‘Contracts’

Hitman: Absolution is een van de grote games die we dit najaar kunnen verwachten. Agent 47 is alweer een aantal jaren verdwenen en zal zich hoe dan ook zeer sterk opmaken voor een terugkeer op de consoles. Het feit dat we voorheen alleen nog maar hebben kunnen genieten van een singleplayer, zal Hitman: Absolution ook een multiplayer bevatten.

Zojuist is voor deze multiplayer een nieuwe online gamemode aangekondigd, namelijk Contracts. In deze gamemode is het mogelijk om je eigen opdrachten te creëren in een setting naar keuze. Pas alle regels en omstandigheden aan zodat je altijd een originele missie zult krijgen.

Je kan deze gamemode spelen samen met je vrienden, onbekenden online of gewoon offline met ‘bots’ van je vrienden. Na het behalen van een missie worden de spelers beloont met contract dollars, die uiteindelijk weer zijn te besteden aan nieuwe wapens, uniformen en nog veel meer. Een deel hiervan is ook vrij te spelen door middel van de singleplayer.

Boxshot Hitman Absolution

Hitman Absolution

Releasedatum:
20-11-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
Harde actie in de filmtrailer van Hitman Agent 47
Gepubliceerd op 12 feb, 2015 om 12:20
Hitman: Agent 47 uitgesteld naar de zomer van 2015
Gepubliceerd op 18 okt, 2014 om 14:59
Rupert Friend als Agent 47 gespot op de set van de Hitman film
Gepubliceerd op 19 feb, 2014 om 16:55
Acteur Zachary Quinto is toegevoegd aan de cast van de nieuwe Hitman film
Gepubliceerd op 3 feb, 2014 om 13:30
  1.    12 XP
    Righteous's avatar

    Dat doen ze zeker goed met al die vernieuwingen, dit is een must-have voor mij. Ik wacht er al jaren op, dit zal zeker een topper worden.