Sony laat meer zien van PlayStation Mobile

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_502a8aec5285d.jpg

PlayStation Mobile, voorheen PlayStation Suite, zal binnenkort beschikbaar zijn op PlayStation Certified apparaten. Hier valt onder andere de Sony Tablet S onder maar ook enkele Xperia apparaten. Naast dat zal ook de PlayStation Vita ondersteuning krijgen voor PlayStation Mobile. Lancering wordt dit jaar nog verwacht.

PlayStation Mobile is gemaakt voor Indie Developers en mensen die graag vanuit eigen huis zonder al te hoge kosten games willen maken. Hun games zullen dan verspreid worden via de PlayStation Store en beschikbaar zijn op alle PlayStation Certified apparaten.

ER zijn vanaf begin af aan al talloze games beschikbaar via PlayStation Mobile. Als je een game koopt is deze meteen beschikbaar op alle PlayStation-apparaten die je hebt die het ondersteunen.

Daarnaast zullen WikiPad en Asus ook nieuwe partners zijn van PlayStation Mobile.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_502a8b265ecc0.jpg

 1. Anoniem -   
  81.11.239.xxx's avatar

  ik heb een xperia play, en ik heb eigenlijk nog nergens playstation mobile gezien?

 2.    1372 XP
  rva_96's avatar

  Komen er wel trophies bij ? Bij Microsoft doen ze het wel doormiddel van windows 7 mobile, worden er achievements/gscore toegevoegd aan je xbox live account. Hoop zo dat er trophy ondersteuning bij komt <3

 3.    2055 XP
  da_teamkilla's avatar

  Als dit er komt koop ik misschien nog wel een vita :O

 4.    385 XP
  Frankaro's avatar

  Goede plannen! Heb ergens gelezen dat uitgerekend de Xperia Play niet ondersteund zal gaan worden dus dat is wel balen voor de bezitters hiervan.