Engelse voice-overs FFXIII zo goed als klaar

Square Enix is al een flinke tijd bezig met hun nieuwe topper FFXIII. Deze RPG staat hoog in het vaandel van menig gamer en er wordt dan ook zeker naar uitgekeken door bijna iedereen die ook maar een beetje van RPG’s houdt. Vanaf nu kunnen degene die niet zo bekwaam zijn in de Japanse taal weer rustig slapen, want de voice-overs voor de Engelse stemmen voor FFXIII zijn klaar. Natuurlijk zal de optie er nog steeds zijn om de game in het Japans te spelen met ondertiteling, maar voor degene die toch liever de Engelse stemmen hebben is dit wel een opluchting. De game staat gepland voor een release in Q1 of Q2 2010. Het duurt nu dus echt niet lang meer tot dat we weer honderden uren zoet zijn met Final Fantasy.

6 reacties

 1. Anoniem -   
  84.30.48.2 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Ik dacht dat je niet meer kon Kiezen voor Japance voice-overs

 2.    482 XP
  Flow's avatar

  @84.30.48.2 (Niet geregistreerd): Er zijn nog twijfels bij Squenix maar het zit er als het goed is wel in. Indien dit verandert zullen we dit natuurlijk melden.

 3.    1250 XP
  Tommy88's avatar

  Hoeveelste deel is dat in modern getallen? 😛

 4.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  eerst een ps3 kopen dan zie ik verden:)

 5.    183 XP
  brianfury's avatar

  @Tommy88: final fantasy 13 is dat

  in gewone getallen 🙂

 6. Anoniem -   
  24.132.40.62 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Het is al bekend dat er geen optie zal komen om de game in het Japans te spelen. Dit hebben ze gedaan omdat de lipsinchronisatie zal worden aangepast naar de enegelse taal. Er is dus toch geen japans mogelijk in de europese en usa versie!