http://www.psx-sense.nl/images/file/img_502b997c88f1d.jpg

Alhoewel veel mensen begonnen over de graphics van Call of Duty: Black Ops Declassified leek dat ons een iets te snelle beoordeling. We hebben de game namelijk nog niet eens gespeeld en dus weten we nog niet hoe goed deze Call of Duty gaat worden. Er is alleen zojuist aangekondigd door Activision dat de ontwikkelaar achter Call of Duty: Black Ops Declassified een niet al te beste studio is.

Nihilistic Software is verantwoordelijk voor Call of Duty: Black Ops Declassified op de PS Vita en daar zijn we eigenlijk allesbehalve blij mee. De vorige game van deze studio was niet al te geweldig en valt gerust een flop te noemen. Resistance op de PS Vita speelde enorm bagger en alhoewel het soms wel vermakelijk was bleek het toch een grote teleurstelling te zijn achteraf.

Een studio die zo’n game af durft te leveren geef je dan ook niet een franchise als Call of Duty in handen. Mijn collega heeft deze week een speelsessie met de game en ik ben benieuwd wat die ervan gaat vinden, maar er hangt nu wel een donkere wolk boven de game. Gelukkig hebben we Killzone Mercenary nog van de Hollandse ontwikkelaar Guerrilla Games, die wel weten wat ze doen.

Wat vinden jullie, verdient Nihilistic nog een tweede kans of hebben ze hun kaarten verspeeld met Resistance: Burning Skies?