The Last Guardian is nog steeds in ontwikkeling

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_502bcfed717d0.jpg

The Last Guardian, een game waarvan Sony telkens maar weer roept dat het nog altijd in ontwikkeling is, kwam vandaag weer in het nieuws. Ditmaal roept Sony nogmaals dat de game nog in ontwikkeling is, dit vertelde Yoshida van Sony tegenover Eurogamer. Ook nu vertelde hij weer dat er een paar problemen waren met de ontwikkeling; net zoals dat hij dit zei op de E3. Dat de beste man in herhaling valt is dus wel duidelijk, de grote vraag is dan ook wanneer we een keer wat anders over de game te horen krijgen.

Er zijn al jaren talloze ontwikkelaars bezig met deze titel en stuk voor stuk hebben ze ongetwijfeld ook allemaal een fors maandsalaris. Je zou dus toch wel denken dat deze game inmiddels een flink geldslurpend proejct is geworden die toch een keer af moet zijn.

Het is nog altijd onbekend wanneer we uberhaupt een tweede trailer kunnen verwachten, laat staan een releasedatum. Wellicht is het een beter idee als ze niet meteen titels tonen die nog lang niet klaar zijn. Sony doet dit soort ongein wel vaker met bijvoorbeeld Agent, een PS3-exclusive van Rockstar waar alleen nog maar een logo van is. Of The Agency, een titel die al tijdens de launch van de PS3 is genoemd maar nooit het daglicht heeft gezien en nu nog steeds op TBA staat.

“The team is still working on it very hard, there are certain technical issues they’ve been working on,” he explained. “That’s the period of time when the game, looking from the outside, doesn’t seem to be making much progress. But internally there is a lot of work going into creating the title.”

“At one point we felt that it would be produced for a certain time period. That was the time we prematurely talked about the launch window. But it turned out the technical issues are much harder to solve. So the engineering team had to go back and re-do some of the work they had done.”

Boxshot The Last Guardian

The Last Guardian

Releasedatum:
07-12-2016
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
The Last Guardian krijgt prijsverlaging
Gepubliceerd op 3 feb, 2017 om 09:00
The Last Guardian ontvangt update 1.03
Gepubliceerd op 22 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian ontvangt mooie accolade trailer
Gepubliceerd op 14 dec, 2016 om 09:13
The Last Guardian weet in het Verenigd Koninkrijk in de launchweek niet heel goed te verkopen
Gepubliceerd op 12 dec, 2016 om 10:45
 1.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  To be continued… *zucht*

  Wat schieten ze hier nou mee op? Risico wordt alleen maar groter en groter dat de verwachtingen van de game veel en veel te groot worden…

 2. Anoniem -   
  176.62.193..xxx's avatar

  Voor hoeveel zullen we wedden dat deze nooit meer uitkomt?

 3.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  The Agency is allang gecanceld

 4.    7384 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Misschien moeten ze hulp vragen aan Naughty Dog. Die weten perfect hoe ze moeten programmeren. Maar zij hebben ook wel druk genoeg.

 5.    195 XP
  ps3+psvita's avatar

  agent of the agency is zeker na al die jaren gewoon la noire geworden en hadden ze geen deal meer dat het een exclusief zou worden

  dat denk ik tenminste

 6.    130 XP
  RAAFmaker's avatar

  Programmeer/ontwikkelproblemen vloeide voort uit een te ambitieus ontwerp en een slecht management.
  Niet verwonderlijk omdat SOTC, met name het concept en uitvoering, vrij absurd waren voor de tijd en de console.

  Met een klein team aan ontwikkelaars werd tijd hun grootste vijand.
  Maar ik hou mijn verwachtingen nogsteeds hoog.
  Ueda San blijft voorlopig nog vrolijk door twitteren en is hij op dit moment in Kyoto aan het genieten van waarschijnlijk een paar vrije dagen.

 7. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  The agency is allang gecanceld. Toen dachten ze nog dat het ginf om agent maar gekukkig was dat niet. En bij agent is niet alleen een logo, er zijn ook screenshots toch sls ik me nier vergis…

 8.    3140 XP
  moes's avatar

  het is hun geraden dat hij doorgaat. ik heb ps3 gekocht om niet alleen melk games zoals call of duty te spelen. ik deed dat om playstation exclusieves te kunnen spelen.

 9.    83 XP
  gertraaf's avatar

  PS4 launch titel