WET demo wel verkrijgbaar, maar niet in de NL Store

Eerder deze week stond er in de PS Store update dat er een WET demo zou komen. Tot iedereens grote verbazing was de demo niet aanwezig in de Store terwijl er wel een hoop mensen naar uit keken. Voor deze mensen is nu dan meer informatie, de demo is wel aanwezig, maar staat alleen in de UK Store. Waarom ontwikkelaar Bethesda de demo zo exclusief heeft uitgebracht, hij staat ook niet op de Xbox Marketplace, is tot nu toe nog een raadsel. Indien je de demo dus toch wilt spelen, raden we jullie aan even een UK account aan te maken.

WET is een action game in hart en nieren. Jij speelt met de mooie brunette Rubi die bewapend is met twee revolvers en een mooi samoerai zwaard. Het idee achter de game is dat je alle moves aan elkaar kan schroeven. Zo is het mogelijk om eerst te springen, dan te sliden en vervolgens tegen een muur op te lopen allemaal terwijl je de bad guy’s hun lichamen doorzeefd met lood. Wat wil je nog meer?

9 reacties

 1. Anoniem -   
  212.45.32.220 (Niet geregistreerd)'s avatar

  ik vind het nog steeds raar dat ze het niet gewoon overal uitbrengen

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  en die dingen dat je de presconf dan terug konzien ?

 3.    88 XP
  Downtrust's avatar

  En terwijl je al die moves doet kan je in slowmotion het bloed tegen de muren zien spatten. Damn wat vindk dit een zalige game! Echt een zotte game waar constant actie in zit!

 4.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Snif snif 🙁 Deze wou ik net hebben :'(

 5.    994 XP
  Amaze's avatar

  Demo heb ik sinds donderdag uit de engelse psn store. Maak gewoon een acc en je hebt de demo, ik ben er niet onder indruk.

 6.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Na wat ik de laatste tijd over deze game heb gezien, hoef ik hem niet meer.

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vandaar ik zat me rot te zoeken

 8. Anoniem -   
  94.224.124.96 (Niet geregistreerd)'s avatar

  alleen uk wat dom mensen kunnen geen 4 acounts gaan maken een voor japan voor yakuza 3 en een voor amerika en een voor wet waarom geen 1 playstation store we moeten een groote store

 9.    954 XP
  patrickg's avatar

  ik vond de demo niet geweldig..