Vijf minuten aan prachtige Okami HD beelden verschenen

Okami was een aparte doch intrigerende game op de PlayStation 2 enkele jaren terug. Helaas werd de ontwikkelaar van de game, Clover Studios, nadien gesloten en hierdoor leek het er op dat we verder niets meer van deze game zouden horen op langere termijn. Het tegendeel is waar, want Capcom werkt al enige tijd aan een HD versie van Okami die op de PlayStation 3 zal moeten gaan verschijnen.

Dit geeft iedereen de kans om de game alsnog te spelen, wat we je ook kunnen aanraden trouwens. Er is een nieuwe video van Okami HD verschenen en deze kun je hierboven bekijken. Wat opvalt is dat de game er bijzonder goed in HD uitziet.

Boxshot Okami HD

Okami HD

Releasedatum:
31-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2374 XP
  peyj's avatar

  Hopelijk ook met move support! Ik heb de demo op de PS2 gespeeld en vond de controls niet altijd even goed, uiteindelijk later de Wii versie gehaald en tig keer uitgespeeld. HD versie zou ik zeker kopen.

 2.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  ook al heb je hem op de ps2/60gb gespeeld, dan als nog raad ik het aan om deze HD ook te spelen. Dit is nu al de beste download game voor de ps3.

 3.    1545 XP
  Mithrandir's avatar

  Yup, dit is een Move game. Hopelijk ook op de Vita (nog niet aangekondigd), want ik swipe liever over het scherm dan dat ik mijn move onder het stof vandaan moet halen.

 4.    8481 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Kom op Capcom geef deze tenminste op de PSVita. Dan krijgen we tenminste nog iets van jullie op de Vita.

Special: Okami HD
Okami HD is verkrijgbaar en viert dat met een launch trailer
Een viertal nieuwe Okami HD trailers bereiden ons voor op de release
Maak kennis met een schaap, feniks en een slang in trailers Okami HD