Everybody’s Golf Vita komt naar de PS3 inclusief DLC en cross-platform gameplay


Everybody’s Golf was een launchgame voor de PlayStation Vita en op de PlayStation 3 is het al enige tijd geleden dat we een deel in de franchise mochten verwelkomen. In plaats van dat Sony aan een nieuw deel werkt pakken ze het handiger aan door het deel dat op de PlayStation Vita verscheen op de PlayStation 3 uit te brengen. Dit laat Andriasang weten.

De PlayStation 3 versie zal echter wel in één keer zo compleet mogelijk zijn. Deze versie die overigens dezelfde naam heeft zal alle downloadbare content bevatten die tot dusver voor de PlayStation Vita versie is verschenen. Daarnaast zal de game PlayStation Move ondersteuning bevatten en cross-platform gameplay. Dit betekent dat je op de PlayStation 3 tegen PlayStation Vita bezitters kunt golfen en vice versa.

In Japan zal Everybody’s Golf op de PlayStation 3 gaan verschijnen op 22 november. Over een Europese release is nog niet gesproken.

Boxshot Everybody's Golf

Everybody's Golf

Releasedatum:
30-08-2017
Genre:
Sport
Uitgever:
Sony Interactive Entertainment
Ontwikkelaar:
Review: Everybody’s Golf
Gepubliceerd op 31 aug, 2017 om 09:00
Sla een hole in one met de launch trailer van Everybody’s Golf
Gepubliceerd op 29 aug, 2017 om 10:13
Nieuwe Everybody’s Golf trailer laat veel van de game zien
Gepubliceerd op 10 aug, 2017 om 14:36
Everybody’s Golf gameplay video toont de game in 4K met Shuhei Yoshida in de hoofdrol
Gepubliceerd op 10 jul, 2017 om 15:13
  1. Anoniem -   
    94.224.38..xxx's avatar

    Wat ik me eigenlijk afvraag bij Cross-Platform en dan vooral met All Stars-Battle Royale die ik ga halen: Ik koop de PS3 dus krijg ik de Vita versie erbij. Nu lig ik in bed en mijn broer op de PS3. Zou het dan mogelijk zijn om tegen elkaar te spelen alwetende dat we maar 1 account hebben. Dat denk ik wel maar dan komt de grote vraag. Wat nu als mijn broer en ik van plan zijn online te spelen?? Wordt dat dan account en account (1)??

  2.    38 XP
    Wakka's avatar

    Euh…er is nog geen DLC verschenen voor de PS Vita versie, of staat er iets in de planning?