Deze week verschijnt er weer een gloednieuw Transformers deel en dit deel heet: Transformers: Fall of Cybertron. Om de release te vieren mogen we in samenwerking met Activision drie exemplaren van de game weggeven voor de PlayStation 3 en het enige wat jij hier even voor moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden. Kortom, veel makkelijker dan dit kan niet en wie weet win jij een exemplaar van deze toffe titel.

Vraag: Hoe heet de enorme transformer die Optimus Prime kan besturen in Transfomers: Fall of Cybertron?

Weet jij dit antwoord, stuur dan een mailtje naar [email protected] Zet in het mailtje je antwoord, je naam, nickname en adres en geef het mailtje als onderwerp ‘Transformers’, zodat we het overzicht kunnen bewaren. Meer informatie over Transformers: Fall of Cybertron kun je in onze E3 impressie lezen en op korte termijn mag je ook onze recensie verwachten van deze titel.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Transformers'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 07 september 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.