Onlangs zijn de nieuwste Amerikaanse pre-order cijfers binnen gekomen van de laatste weken. Er komen natuurlijk een aantal hele vette games uit in de nabije toekomst en dit hebben de gamers ook wel door.

Dat de hype rond om Modern Warfare 2 niet meer kapot kan laten de pre-order charts zien. De game staat bovenaan de pre-order lijst met meer dan een miljoen games in de bestelling puur en alleen al voor Amerika. De game heeft nog elf weken te gaan voor de release en het ziet er dus naar uit dat Modern Warfare de twee miljoen pre-orders nog wel zal gaan halen.

Een game die deze week al uit komt en die het ook ontzettend goed doet is Batman: Arkham Asylum. Op dit moment staan er meer dan honderd duizend exemplaren in de wacht voor hun nieuwe eigenaren, vijftig duizend voor elke versie van de game. De laatste weken is Eidos flink bezig geweest met het promoten van de game en heeft hier een hoop pre-orders mee gewonnen. Verwacht wordt dat de game 250.000 PS3 exemplaren zal gaan verkopen in de eerste week. Dat zijn dus mooie cijfers voor Modern Warfare 2 en Batman: Arkham Asylum. Verwacht binnenkort de review van Batman: Arkham Asylum hier op Sense!