Mass Effect 3: Leviathan trailer neemt je mee de oceaan in

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende Mass Effect 3: Leviathan DLC. In deze trailer bevat een hoop actie, en we zien hoe Commander Shepherd diep de oceaan in duikt. Hier ziet hij echter iets wat misschien niet helemaal voor zijn ogen geschikt is. Bekijk hem hieronder!

Boxshot Mass Effect 3

Mass Effect 3

Releasedatum:
09-03-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
BioWare komt met statistieken van Mass Effect 3
Gepubliceerd op 23 mrt, 2013 om 20:14
Nieuwe trailer van Mass Effect 3´s Citadel DLC verschenen
Gepubliceerd op 5 mrt, 2013 om 11:55
Nieuwe Mass Effect 3 verhaal DLC is om te janken
Gepubliceerd op 5 dec, 2012 om 14:14
Mass Effect 3: Omega krijgt een launch trailer
Gepubliceerd op 26 nov, 2012 om 19:11
 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Ik heb uit woede om het einde beide games voor de PS3 verkocht, toch een wat ondoordachte set. Misschien beiden maar weer aanschaffen, blijft een geweldige serie.

 2.    1384 XP
  Bappie-NL's avatar

  @VinnieWalker:

  Vanwege het einde verkocht??? Jeetje…

  Ik heb ze hier beide nog staan, zou het geweldig vinden als het eerste deel toch ook nog voor de PS3 uitgebracht werd. Gewoon voor de compleetheid van de serie…

  Of ik de DLC ga downloaden weet ik nog niet, voorlopig wacht ik af of ze niet in de aanbieding gaan in de store. Van deel 2 vond ik ook niet alle DLC even goed.

 3.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  @Bappie-NL:

  Ik was flink chagrijnig na het einde.. Ik heb wekenlang de gesprekken op het Bioware forum gevolgd over de indoctrinatie theorie en mogelijke verklaringen voor het vage einde. Toen er na een aantal weken geen verandering kwam heb ik de game verkocht. Iets later werden de nieuwe eindes aangekondigd, die ik online heb gezien. Het is iets beter maar nogsteeds niet zoals gehoopt.

  Wat je zegt, een remake of iets van deel 1 voor de PS3 zou geweldig zijn, dan koop ik alle drie de delen direct weer. Nu twijfel ik nog.