Gratis piraten outfits voor LBP 2 bij The Pirates! Band of Misfits

LittleBigPlanet 2 heeft zonder twijfel een van de meest diehard community’s op de PS3. De game is al een flinke tijd uit, maar de creativiteit van gamers lijkt wel nooit op te houden. Nog steeds verschijnen er pareltjes van levels op een dagelijkse basis. Dat LBP 2 zo goed in leven blijft komt mede doordat ontwikkelaar Media Molecule de game goed blijft ondersteunen met nieuwe content en patches.

Een van de dingen waar LBP om bekend staat is Sackboy, het hoofdpersonage. Vooral hoe je dit mannetje kunt aankleden is erg verslavend. Media Molecule heeft onlangs aangekondigd dat je gratis piraten outfits voor Sackboy kunt bemachtigen. Als je de nieuwe film van de makers van Wallace & Gromit aanschaft op DVD of Blu-Ray, dan zul je deze outfits gratis uit de PS Store kunnen plukken. Pirates! Band of Misfits is echt een fantastische film dus deze leuke extra is mooi meegenomen.

Boxshot LittleBigPlanet 2

LittleBigPlanet 2

Releasedatum:
21-01-2011
Genre:
Educatief
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
LittleBigPlanet teasers waren bedoeld voor het DC Comics Level Pack
Gepubliceerd op 16 dec, 2013 om 10:31
LittleBigPlanet viert Halloween met The Nightmare Before Christmas Level Kit
Gepubliceerd op 19 okt, 2013 om 16:53
Zondag Budgetdag – Games – 29 September
Gepubliceerd op 29 sep, 2013 om 14:59
Iedereen kan binnenkort creatief zijn met LittleBigPlanet Hub
Gepubliceerd op 20 aug, 2013 om 19:34
  1. Anoniem -   
    94.224.38..xxx's avatar

    Voor elke nieuwe Sony film is er wel een LBP kostuum (deze, MIB en nog wel een paar), alleen spider man ontbreekt nog maar waarschijnlijk in november met de Blu-ray release