http://www.psx-sense.nl/images/file/img_503ccd095604b.jpg

Een ontwikkelaar van de WWE-franchise beweert in een interview te werken aan next-gen versies van de game. De game zou in de maak zijn voor de volgende PlayStation en ook de volgende Xbox, dat meldt de Senior Producer van WWE-games. Daarnaast meldt Arnaud Frey dat de consoles onthuld zullen worden aan het publiek tijdens de E3 van 2013.

Het interview is in Frans maar valt hier te bekijken en vanaf 5:23 komt het onderwerp aan bod. Een gebruiker van het Neogaf forum die het interview afnam vertaalde het voor ons hier. Hij vertelde in het interview dat het frustrerend was om te werken op een oude engine maar dat er gelukkig een next gen game in ontwikkeling is voor de nieuwe consoles.

Klein slippertje dus van deze producer, maar zal die gelijk hebben? Dat is natuurlijk de grote hamvraag. Wat we wel kunnen concluderen is dat als iemand het kan weten, het een ontwikkelaar is die aan een game werkt voor de PS4.

I recently was at the WWE ’13 press event in Los Angeles and got to talk to the Senior Producer of the game, Arnaud Frey. When we talked about how frustrating it must be for them to have to keep working with an old engine, he let it slip that they’re working on a WWE game for the next gen consoles. He says that next gen systems will be announced at the 2013 E3 and that the first WWE next gen game will be released in two years (WWE ’14 will be released on current systems). Here is the link to the video interview where he says all that (the part about next gen starts at 5:23).