http://www.psx-sense.nl/images/file/img_503f59ecb0689.jpg

Team Bondi is na de release van L.A. Noire helaas failiet gegaan, nu lag dit niet zozeer aan de kwaliteit van de game maar waren er andere problemen. Dit betekent alleen niet dat ze alles maar volledig opgeven, voor veel mensen is ontwikkelen namelijk meer dan werk alleen; het is een passie.

Het grootste deel van het voormalige team werkt nu bij een ontwikkelstudio genaamd KMM Interactive, je kunt dit zien als de nieuwe Team Bondi. Vandaag melden ze dat ze werken aan een nieuwe game voor de next-gen consoles, waaronder dus een PS4. De ontwikkelaars achter deze game hebben ook gewerkt aan The Getaway.

Deze nieuwe game gaat de naam ‘Whore of the Orient’ dragen, oftewel de hoer van het Verre Oosten. Het speelt zich af in de stad Shanghai, maar niet in de huidige tijd, ze hebben namelijk gekozen voor een setting in de prachtige klassieke jaren 30.

Hoe de gameplay in elkaar steekt en wat we allemaal kunnen verwachten, dat moet nog bekend gemaakt worden. Het screenshot hierboven is afkomstig uit de game.