http://www.psx-sense.nl/images/file/img_503feec83410d.jpg

Prijsvraag – Tekken is weer terug, dit keer in de vorm van Tekken Tag Tournament 2. Deze nieuwe Tekken is de opvolger van het in 1999 uitgebrachte Tekken Tag Tournament en bouwt verder op de basis van Tekken 6. Met de basis van Tekken 6 en een flink aantal nieuwe features is Tekken Tag Tournament 2 dan ook weer een titel die veel mensen blij zal gaan maken.

Wij mogen van Namco Bandai een leuke prijs weggeven, namelijk een geweldig pakket met daarin een Tekken Tag Tournament 2 Arcade Stick, Vince Ray T-Shirt en een trainingsbroek. Om hier kans op te kunnen maken zul je de vraag hieronder per e-mail moeten beantwoorden.

Welke bekende rapper heeft zijn eigen stage in Tekken Tag Tournament 2?

A) Eminem
B) Rick Ross
C) Snoop Dogg
D) Macklemore

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Tekken'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Namco Bandai zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 25 september 2012. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai.