Er is mogelijk een Killzone trilogie op komst


Eerder dit jaar was Sony van plan om de eerste Killzone opnieuw uit te brengen op het PlayStation Network, maar toen de release aanstaande was werd de titel voor onbepaalde tijd uitgesteld. Een vreemde gang van zaken, maar dit zou wel eens te maken kunnen hebben met een verandering van plan door Sony. Via Amazon Frankrijk is namelijk een Killzone Trilogy editie opgedoken.

Deze, mits de informatie van Amazon klopt, zal dan vanzelfsprekend de PlayStation 3 delen Killzone 2 en Killzone 3 bevatten. Echter hoort hier ook het origineel bij en wellicht dat Sony besloten heeft om de eerste Killzone in een HD jasje te gieten, zodat het enigszins in de trilogie past voor de PlayStation 3. Dit zou ook het voor onbepaalde tijd uitstellen kunnen verklaren.

Het is wat giswerk, maar het lijkt wel de meest logische verklaring. De trilogie heeft overigens een prijs van 60 euro gekregen op Amazon. Sony heeft hier nog geen woord over gerept, dus het is even afwachten of er daadwerkelijk een Killzone trilogie op komst is. We houden je op de hoogte.

 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Zou erg vet zijn, ik heb deel 1 jaren terug op de PS2 gespeeld en daarna alleen deel 3 gespeeld. Zou de trilogie graag nog eens willen herhalen, KZ1 was destijds een prachtige PS2 game.

 2.    662 XP
  PSknul's avatar

  Ik vond zelf killzone 2 het leukst (op online gebied)

 3.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Niet verkeerd ben altijd wel een voorstander van triology’s 3x zoveel gameplay uren en de prijs is altijd wel goed voor 3 games. alleen 60 euro??

 4.    358 XP
  MTR-Gamer's avatar

  Owja tuurlijk… net nu ik killzone 2 en 3 heb gekocht >.< XD

 5.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  @I_Eat_Noobsz:

  Ben ik met je eens, drie games die alle drie al redelijk oud zijn voor zo veel geld. Infamous collectie of God of War collecties zijn veel goedkoper en er zit bij GoW meer content in.