Eerder dit jaar was Sony van plan om de eerste Killzone opnieuw uit te brengen op het PlayStation Network, maar toen de release aanstaande was werd de titel voor onbepaalde tijd uitgesteld. Een vreemde gang van zaken, maar dit zou wel eens te maken kunnen hebben met een verandering van plan door Sony. Via Amazon Frankrijk is namelijk een Killzone Trilogy editie opgedoken.

Deze, mits de informatie van Amazon klopt, zal dan vanzelfsprekend de PlayStation 3 delen Killzone 2 en Killzone 3 bevatten. Echter hoort hier ook het origineel bij en wellicht dat Sony besloten heeft om de eerste Killzone in een HD jasje te gieten, zodat het enigszins in de trilogie past voor de PlayStation 3. Dit zou ook het voor onbepaalde tijd uitstellen kunnen verklaren.

Het is wat giswerk, maar het lijkt wel de meest logische verklaring. De trilogie heeft overigens een prijs van 60 euro gekregen op Amazon. Sony heeft hier nog geen woord over gerept, dus het is even afwachten of er daadwerkelijk een Killzone trilogie op komst is. We houden je op de hoogte.