Resident Evil 6 ruim een maand voor de release al in het wild opgedoken


Resident Evil 6 is nu enige tijd goud en dat betekent dat de game klaar voor productie en verschepen is. Hiermee is Capcom ruim een maand op tijd, want de releasedatum van de titel staat op 2 oktober. Toch lijkt het er op dat retailers de exemplaren al binnen hebben gekregen en dat de straatdatum ruim vier weken voor het verschijnen van de game al is verbroken. Een Poolse retailer heeft namelijk een exemplaar van Resident Evil 6 verkocht aan iemand die het bewijs middels een foto op het internet heeft gezet.

Of dit aanleiding zal zijn voor meer retailers in Polen en misschien uiteindelijk in geheel Europa om de game al in de verkoop te doen is even afwachten. Uiteraard hangt het er ook een beetje vanaf of elke retailer in Europa al voorzien is van de game. Het is desondanks opmerkelijk te noemen dat de straatdatum zo extreem vroeg al wordt gebroken en we zijn dan ook benieuwd naar welke stappen Capcom zal ondernemen die hier ongetwijfeld niet blij mee is.

Boxshot Resident Evil 6

Resident Evil 6

Releasedatum:
02-10-2012
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
 1.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  Iemand heeft geluk gehad…

 2.    194 XP
  TheCeet's avatar

  Die grote rode sticker verpest de cover

 3. Anoniem -   
  77.170.208..xxx's avatar

  ik weet niet of dit wel legaal is of dit gekopieert is dat ze die Disc een stiker geplakt hebben en hoesje van een andere game en een boxart uitgeprint en een fel papiertje met een boxart erbij en klaar die boxart zien er nooit zo uit groot rode leeftijd 18+ stikker er op vreemt.???

 4.    131 XP
  lordsem's avatar

  Heren op die moment ben ik zelf in pl en ik kan jullie verzekeren dat bepaalde aanduidingen op hoesjes hier anders zijn dan in nl.
  Ben in paar hele grote winkels geweest en nog nergens zelf de game gespot anders had ik hem wel gekocht.

 5. crew Management -    1893 XP
  Rastapopulos's avatar

  @lordsem: Vreemd, want het ultieme bronbericht komt uit Polen, maar de notificatie die je kunt zien is bij nader onderzoek USK (Duits). Kortom, onze buren verpatsen de game al ipv de Polen… 🙂

 6.    131 XP
  lordsem's avatar

  Volgens de bron is de game in poznan gekocht waar ik ben is ongeveer 100km vandaan maar ik gaat er niet heen om een game te zoeken.
  maar de grote winkels hier zoals mediamarkt saturn en andere poolse ketens die verkopen de game zeker niet.

  http://neogo.pl/newsy/resident-evil-6-juz-gnije-na-polkach-sklepowych-i-polskich/

  volgens mij heeft empik de datum verbroken dat is 1 van de grootste winkels in pl ik denk dat daar iemand flink op ze sodemieter krijgt.