Square Enix CEO vraagt om nog even geduld te hebben voor Final Fantasy Versus XIII

Halleluja! Final Fantasy Versus XIII laat iets van zich horen. De game is al een flinke tijd in ontwikkeling en Square Enix laat ook maar sporadisch wat van de game los. Telkens als de hoop voor de game vervlogen is om ooit nog het daglicht te zien, blaast de ontwikkelaar de game toch weer nieuw leven in. Zoals iedereen onderhand wel zal weten mogen we vijfentwintig maal hiep, hiep, hoera roepen voor de Final Fantasy franchise en naast het onthullen van een gloednieuwe game in de langlopende serie, heeft de Square Enix CEO ook nog een kort woordje gesproken over Final Fantasy Versus XIII.

CEO Yoichi Wada vraagt aan ons om nog even geduldig te zijn voor de game. Ze zijn hard aan het werk, maar willen nog niks los laten tot dat het die nostalgische Final Fantasy feeling heeft. Als dat niveau is bereikt, dan wil Wada de game graag delen met de wereld.

“When it reaches the level where it gives you that nostalgic, “this is Final Fantasy!” feeling, I want to show it to everyone.”

Final Fantasy Versus XIII director Tetsuya Nomura heeft ook nog een snelle nieuwe schets van het hoofdpersonage van de game gemaakt. Er stond een tekst naast de tekening waarin hij iedereen bedankte voor het vijfentwintigjarige bestaan van Final Fantasy en dat we nog even moeten wachten op de beurt van Noctis. Laten we hopen dat zijn beurt snel komt.

“Thank you for the 25th anniversary. Please wait for his turn.”

Boxshot Final Fantasy XV

Final Fantasy XV

Releasedatum:
29-11-2016
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
  1. crew Redacteur -    445 XP
    KeesKop's avatar

    Dit is de game waar de fans op wachten!
    Maar kom gerust eerst met die mindere games …