‘Project Ogre’ is géén codenaam voor MGS: Ground Zeroes

‘Project Ogre’ – een open wereld game, ontwikkeld door Kojima Productions met behulp van de Fox Engine. Metal Gear Solid: Ground Zeroes – een open wereld game, ontwikkeld door Kojima Productions met behulp van de Fox Engine. Zoek de verschillen.

Het is niet meer dan logisch dat mensen dachten dat het mysterieuze ‘Project Ogre’ gewoon een codenaam was voor het onlangs op het 25-jarig jubileum aangekondigde Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Hideo Kojima is het echter beu dat mensen deze connectie maken.

Op Twitter gaf hij op lekker cryptische wijze aan dat we mogen stoppen met beide titels met elkaar te associëren. “Ogre” duikt volgens Kojima niet op in de trailer van Ground Zeroes. Het gaat hier dus niet om twee verschillende benamingen voor hetzelfde product.

“Project Ogre is the project that Ogre appears. Ogre does not appear in ‘MGS Ground Zeroes’ trailer.”

Wat is ‘Project Ogre’ dan wel? Waar staat de ‘Ogre’ precies voor? We zouden het echt niet weten, al lijkt het ons wel erg sterk dat Kojima Productions tegelijkertijd aan twee open wereld games sleutelt… Wat denken jullie? Speculeer er gerust op los.

Boxshot Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Releasedatum:
20-03-2014
Genre:
Stealth
Uitgever:
Kojima Productions
Ontwikkelaar:
  1. Anoniem -   
    188.202.233.xxx's avatar

    Eurogamer expo maybe? Daar is hij ook aanwezig als het goed is.