Later deze maand verschijnt LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita en hiermee zul je op de PlayStation Vita eigen levels en games kunnen gaan maken om deze vervolgens online te delen met anderen. Het creatieve principe van de franchise zal ook in dit deel volop aanwezig zijn en dat is reden genoeg voor Sony om een heuse LittleBigPlanet Level Build Off te organiseren. Namens Nederland zullen wij in samenwerking met InsideGamer en Gamekings deelnemen aan de LittleBigPlanet Level Build Off en het gaan opnemen tegen verschillende media uit Belgiรซ.

Wij zijn dan ook op zoek naar de meest creatieve LittleBigPlanet bouwer die op korte termijn in staat is om enkele dagen aan een level te sleutelen. In de eerste instantie zal er een PlayStation Vita met LittleBigPlanet bij een lid van InsideGamer afgeleverd worden die de eerste opzet van het level in elkaar zal zetten. Nadien zal de PlayStation Vita bij รฉรฉn van onze community leden afgeleverd worden die verder aan het level kan sleutelen. Nadien zal de handheld met de game bij een community lid van Gamekings belanden, zodat die het level kan afmaken en er de finishing touch aan kan geven.

Als het level eenmaal af is, dan zullen we deze uploaden en is het zaak aan de community die moet stemmen op het beste level. Uiteindelijk zullen of de Nederlandse of Belgische media die aan deze LittleBigPlanet Level Build Off meedoen de winnaars zijn, gekozen door jullie! Ben jij creatief en vind je het leuk om hieraan mee te doen, neem dan wel de volgende voorwaarden in acht:

  • De bouwer die namens PSX-Sense aan de slag zal gaan krijgt de PS Vita met LittleBigPlanet op maandag 17 september thuis afgeleverd
  • De bouwer heeft de tijd om te bouwen en sleutelen aan het level tot donderdag 20 september
  • De bouwer heeft op donderdag 20 september de mogelijkheid om af te reizen naar Amsterdam (Redactie Blammo)
  • De bouwer is bereid om mee te werken aan een promotiefilmpje dat wordt opgenomen op 20 september
  • De bouwer zal voorzichtig en met respect omgaan met de in bruikleen gestelde PlayStation Vita
  • De bouwer heeft enige ervaring met het bouwen van levels in LittleBigPlanet
  • De bouwer is dagelijks zeer goed bereikbaar via de mail en telefoon voor coaching (door Lennard Verhage)

Het is een behoorlijke lijst met voorwaarden, maar hiertegenover staat wel dat je voldoende tijd krijgt om te bouwen en sleutelen aan het level. Iedereen die aan de gestelde voorwaarden kan voldoen is vrij om hieronder aan te geven of hij of zij mee wil doen aan de LittleBigPlanet Level Build Off en uiteraard staat er natuurlijk ook wat tegenover. Niet alleen kan je de eer van PSX-Sense en natuurlijk Nederland verdedigen, de deelnemende bouwers die uiteindelijk winnen met hun level zullen LittleBigPlanet voor de PlayStation Vita en LittleBigPlanet Karting (verschijnt later dit jaar) gratis ontvangen als dank voor hun deelname!

Kortom, ben jij die creatieve bouwer van LittleBigPlanet levels? Laat dan hieronder weten dat jij de persoon bent die voor ons aan de slag kan gaan. Tegen begin volgende week zullen wij de bouwer kiezen! Na het kiezen van de bouwer zullen we de persoon in kwestie van meer concrete informatie voorzien.