Volgende week maandagmiddag tot dinsdagochtend onderhoud aan het PSN

Via de PlayStation fora zijn we te weten gekomen dat het PlayStation Network volgende week maandag een onderhoudsbeurt zal krijgen. Dit onderhoud duurt best lang, want het begint in de middag om 17.00 uur en zal tot 06.00 de volgende ochtend duren. Geen handige tijd, maar ja het moet eens in de tijd even gebeuren.

Tijdens het onderhoud zullen de gebruikelijke services niet beschikbaar zijn. Deze zijn: Account Management, de PlayStation Store en voor sommige het inloggen op het netwerk. Als je wel online wilt gamen, zorg dan dat je bent ingelogd op het netwerk voordat het onderhoud van start gaat.

 1.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Goed nieuws de laatste regel, bedankt voor de tip!

 2.    240 XP
  Metalrobin's avatar

  Ik heb altijd tijdens onderhoud gewoon kunnen in/uitloggen zonder problemen. Negeer dit soort berichten altijd. Zijn er echt mensen die niet kunnen inloggen en online kunnen spelen?

 3.    479 XP
  ajaxkoen1993's avatar

  Zit niet zo te drammen… Wees blij dat er updates zijn.. of wil je weer 2 maanden zonder PSN zitten omdat het gehackt is???
  Sony goed bezig!!

 4.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Jullie mogen een Xbox 360 en Xbox live gaan kopen als jullie geen onderhoud willen. Sony zorgt ervoor dat ze GRATIS voor ons het PSN online houden. Dit zorgt er natuurlijk voor dat ze niet het beste van het beste beveiligingssysteem hebben.

 5.    7517 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik heb er bijna nooit last van en zoals de meeste mensen zeggen onderhoud moet gebeuren. Liever dat ze het goed bijhouden.

 6.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  Begrijp niet waarom mensen flamen.
  Je kan toch altijd praktisch on tijdens de onderhoud & er staat toch duidelijk vermeld hoe je ervoor kan zorgen dat je on kan blijven mocht dit niet kunnen?

 7.    167 XP
  voorhoofdchin's avatar

  @Naam…: Heb maand geleden nog met de klanteservice gebeld en weet echt niet wat er mis mee is? werd echt supergoed geholpen 🙂