Vita versie Football Manager komt pas als de handheld beter verkoopt

Gisteren maakte Sports Interactive bekend dat Football Manager 2013 eind dit jaar zal gaan verschijnen. Dit voor Windows en Mac en deze zal een tal aan vernieuwingen bevatten, zodat alles weer vers aanvoelt voor de liefhebbers. De game zal dus niet uitkomen op de PlayStation 3 wat niet verwonderlijk is, want het vorige deel verscheen ook niet op het platform. Wel zag deze het daglicht op de PlayStation Portable. Je zou dan verwachten dat er een versie voor de PlayStation Vita zal komen, maar helaas.

Dit is op dit moment niet ter sprake volgens creative director, Miles Jacobson, want dit is voor hen momenteel niet aantrekkelijk. Reden hiervoor is dat de verkopen van de handheld wat tegenvallen. Dit terwijl hij het wel een speciaal apparaat vindt zo geef hij aan tegenover CVG. Aan het eind van de dag zijn ze bezig met geld verdienen en dus als de Vita beter gaat verkopen, dan zal men gaan kijken wat er mogelijk is.

“At the end of the day, we are running a business and we need our games to be profitable, so we have to take into account the sales of the Vita version before making a decision.”

Hoewel dit wat tegenvallend nieuws is kun je nog wel het vorige deel spelen op jouw Vita, want daar kwam Sports Interactive per ongeluk zelf laatst achter.

 1. crew Redacteur -    747 XP
  Larssonio's avatar

  Ook chill, Football Manager! <3

 2.    240 XP
  Metalrobin's avatar

  Speel het wel op mijn telefoon 🙂

 3. Anoniem -   
  37.74.3.xxx's avatar

  Kip en het ei verhaal?!