Recent konden we jullie melden dat Sony met de ultieme televisie bezig was om op te gamen, de KD-84X9005. Deze televisie is maar liefst 84 inch, bevat 3D ondersteuning en ook de SimulView feature, welke tot op heden enkel beschikbaar was op de PlayStation 3 monitor.

Naast deze visuele features is hetgeen wat de televisie echt interessant maakt (met het oog op de toekomst) natuurlijk de 4K resolutie (3840 x 2160). Hiermee is de televisie niet alleen in staat om de best haalbare kwaliteit te tonen, het is bovendien ook futureproof voor toekomstige consoles, waaronder de PlayStation 4. Er gingen immers geruchten rond dat de PlayStation 4 een 4K resolutie zou kunnen uitsturen.

Kortom, als je een grote goede televisie moet hebben, dan zit je met deze wel goed. De televisie gaat verschijnen in november, maar geïnteresseerde kopers zullen wel enorm diep in de buidel moeten tasten, want de prijs is absurd hoog. Je dient voor deze televisie maar liefst $25.000 te betalen. Het is de eerste in zijn soort en dat verklaart de hoge prijs, maar zodra concurrenten met soortgelijke modellen komen zal de prijs ongetwijfeld snel zakken.